Oktatás

Válj te is a betoncsiszolás mesterévé

Oktatás - betoncsiszolás

Kinek ajánljuk?

Az Epo-Trend Kft. rendszeresen, igény szerint, akár havonta több alkalommal is, szervez bemutatókat telephelyén a csiszolt-polírozott betonkialakítások és a gyémánt-technológiai megoldások iránt érdeklődő kivitelezők, építészek és tervezők számára. Erre önálló, elkülönített oktató helyiség áll rendelkezésre, ahol kényelmes és modern körülmények között sajátíthatják el a tudást az érdeklődők, a technológia gyakorlati részének elsajátításához pedig saját minta csiszolási terület áll rendelkezésre.

 

Gépvásárlás és Oktatás

Az Epo-trendnél nagy hangsúlyt fektetünk a tudásra és a technológia ismeretére, így minden gépvásárláshoz tartozik oktatás és továbbképzés szolgáltatás is, hogy ügyfeleink könnyedén birkózzanak meg minden felmerülő problémával és szaktudásuknak köszönhetően kiváló eredményeket érhessenek el munkájuk során.

 

Szakmai támogatás

Az Epo-trend Oktatás és Továbbképzés szolgáltatása továbbá biztosítja azt, hogy minden partnerünknek szakmai támogatást biztosítunk projektjeik megvalósítása során is. Technológiai szaktanácsadó kollégáink szinte mindig úton vannak, hogy segítséget és szakmai tanácsadást nyújtsanak ügyfeleinknek, valamint időközönként megrendezett továbbképzéseink és workshopjaink biztosítják azt, hogy mindig naprakész információval rendelkezzen mindenki.

Tanulj a legjobbtól

Több, mint 15 éves tapasztalatunknak köszönhetően szinte mindent tudunk és ismerünk, ami csak a betoncsiszoláshoz, felület előkészítéshez, betonjavításhoz vagy padlókarbantartáshoz kapcsolódhat. Márkáink

CONTEC® 1995 óta a világ egyik legjobb felület-előkészítő gépgyártója Svéd Scanmaskin kis csiszológépek Tuomei Machunery padlóépítő gépek Clever Floor Betonpadló Betoncsiszolás BSTools szerszámokkal Multitool szerszámok Tyrolit Group: Betoncsiszolás, betonvágás, vágó szerszámok


Tedd hatékonyabbá munkádat egy regisztrációval!

Használd kedvezményesen kalkulátorunkat vagy a padlóválasztó APP-ot!