CleverFloor

EPO-Trend

CleverFloor

A padló mindennapi életünk fontos része mind az ipari, közösségi alkalmazásukat, mind pedig a magánjellegű felhasználásukat tekintve. A kellemes megjelenésük legalább olyan fontos, mint a funkcionalitásuk. Az Epo-trend padlórendszere a CleverFloor e kettőt ötvözi magában.

4 MEGDÖNTHETETLEN TÉNY, ami miatt már holnaptól Te is CleverFloor padlót szeretnél


Pénzt spórol

A CleverFloor kialakítása nem csak idő, de költséghatékony is. Kialakításához kevesebb anyagfelhasználás és munkaerő szükséges. De leginkább ez a padlófajta hosszútávon a leggazdaságosabb mivel strapabíró és jól bírja a nagy igénybevételt is, így az újra burkolás vagy az új felület kialakításának kockázata szinte minimálisra csökken.


Környezetkímélő

A CleverFloor természetes anyagok felhasználásával készül. Nem termel port, rendkívül sima és egyenletes felület, amelyen az ipari gépek is biztonságosan haladhatnak. Azzal együtt, hogy csúszásmentes, megfelel a legmagasabb szintű elektromos berendezések kezelésére vonatkozó előírásoknak is.


Esztétikus

A CleverFloor megoldások, olyan modern padlómegoldások, amely a minimalista, letisztult vonalat követve, kimagaslóan jó megjelenésűek bármely környezetben.


Időtakarékos

A CleverFloor padló kialakításakor nincs szükség semmilyen burkoló vagy fedőanyag használatára – csak a nélkülözhetetlen beton felület szükséges hozzá, amely sok esetben már megtalálható a helyszínen és egy egyszerű eljárással gyönyörű padló varázsolható belőle.

CleverFloor

Betonpadló felújítás, csiszolás


Az Epo-trend Kft. padlórendszere a CleverFloor. Környezetkímélő, esztétikus és tartós megoldás, amely gyorsan elkészül. Ez a padlófajta hosszútávon a leggazdaságosabb mivel strapabíró és jól bírja a nagy igénybevételt is, emiatt az újra burkolás vagy az új felület kialakításának kockázata minimálisra csökkenthető.Márkáink

CONTEC® 1995 óta a világ egyik legjobb felület-előkészítő gépgyártója Svéd Scanmaskin kis csiszológépek Tuomei Machunery padlóépítő gépek Clever Floor Betonpadló Betoncsiszolás BSTools szerszámokkal Multitool szerszámok Tyrolit Group: Betoncsiszolás, betonvágás, vágó szerszámok


Tedd hatékonyabbá munkádat egy regisztrációval!

Használd kedvezményesen kalkulátorunkat vagy a padlóválasztó APP-ot!