Padló karbantartás

A kristályok erejével

Padló karbantartás

Kristály-pades takarítási technológia

Miért érdemes a kristály pades technológiát választani a hagyományos nejlon padekkel szemben?​ Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.

Padló karbantartás

Hogyan működik?

A kristály pades eljárás, egy olyan forradalmian új padlótisztítási módszer, mely billiónyi mikroszkopikus kristályszemcsével rendelkező súroló paddel mechanikusan kezeli és tartja ragyogóan tisztán a padlót, amely szükségtelenné teszi a vegyszer használatot a napi karbantartáshoz. A kristály padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.​

Ehhez a világ legjobb tisztítószere kell – a VÍZ. Minden egyes kristály pad különböző méretű kristály töltött, melyek különböző képességekkel és tulajdonságokkal ruházzák fel azokat.

Miért sokkal előnyösebb ez az eljárás?

Egy piszkos padlón a letapadt szennyeződés nem maga a kosz -meglepő módon-, hanem az azzal összekeveredett és a felületbe dolgozott tisztítószer! A hagyományos takarítási eljárással szemben a kristály pad-ek nem a tisztítószer erejével takarítanak, hanem a kristályok verhetetlen hatékonyságával csupán tiszta víz hozzáadásával.​ A vegyszer és kristályok csatájából egyértelműen a gyémánt kerül ki győztesen. 

Padló karbantartás

EZSHINE KRISTÁLY PADEK- VEGYSZERMENTES TAKARÍTÁS

Az EzShine kristály-pad technológián alapuló rendszere segít megtalálni a megfelelő megoldást a padlón lévő különböző burkolatok eltávolításához, a padló karbantartásához, tisztításához, polírozásához és fényezéséhez. Minden EZshine termék képes csupán víz használatával magas fényű és kiváló végeredményeket elérni.

Hadd mutassunk be egy  olyan takarítási eljárást, amely során a padlót mikroszkopikus méretű kristályokkal töltött súroló-padekkel mechanikusan takarítják és tartják karban. A kristály padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.

Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.​Munkaerő, idő, fenntartási költségek és fogyasztás megtakarítása.​ Hihetetlen teljesítmény. Környezettudatos: kizárólag csak víz és a gyémánt technológia használata.

 

Ezshine Maintenance Padek

A Maintenance Pad-ek általános célú tisztító padek polikristályos csiszolóanyagokkal impregnálva, minden kőpadlóhoz, kemény padlóhoz és bevont padlóhoz rendkívül eredményesen használhatók. Szinte minden karbantartási feladat elvégzésére alkalmazhatók, legyen szó helyreállításról, csupaszításról, karbantartásról, tisztításról, polírozásról vagy nagysebességű polírozásról. Alkalmazásuk egyszerű és szinte minden típusú takarítógéppel rendkívül hatékony.


Ezshine XShine Padek

Az Xshine Pad nagy teljesítményű kiskereskedelmi karbantartó kristály pad készlet, amely kiváló megoldást nyújt minden kőpadlóhoz, kemény padlóhoz és bevont padlóhoz. Sokrétűen alkalmazható restauráláshoz, csupaszításhoz, karbantartáshoz, tisztításhoz, polírozáshoz és nagysebességű polírozáshoz szinte minden típusú takarítógéppel.Márkáink

CONTEC® 1995 óta a világ egyik legjobb felület-előkészítő gépgyártója Svéd Scanmaskin kis csiszológépek Tuomei Machunery padlóépítő gépek Clever Floor Betonpadló Betoncsiszolás BSTools szerszámokkal Multitool szerszámok Tyrolit Group: Betoncsiszolás, betonvágás, vágó szerszámok


Tedd hatékonyabbá munkádat egy regisztrációval!

Használd kedvezményesen kalkulátorunkat vagy a padlóválasztó APP-ot!