Magasraktár - vna

Magasraktár - vna

Superflat technológia

A magasraktári környezetben a targoncák maximális munka sebességének és a magas emelések biztonságának biztosításánál az átlagostól eltérő síkpontosságú padozatra van szükség.

Technológiánkkal minden szabványnak megfelelő síkpontosságú padlót tudunk készíteni. Hidd el nem a targoncák sebességének a csökkentése a megoldás, hanem a jó padló amivel maximalizálni tudjuk a termelékenységet.

Magasraktár - vna

A magasraktárak előnyei

A szűk folyosós raktár révén jobban kihasználható az adott raktárterület. A polcok feltöltése és ürítése általában a kezelőszemélyzet által vezetett és kezelt polcrakodókkal, vagy komissiózó targoncákkal történik. Ez lehetőséget ad arra, hogy bármelyik raktárszintről levett árukkal akár kisebb csomagokat képezzen.

A magasraktári rendszerek legfontosabb eleme a PADLÓ

A jó minőségű padló feltétlen szükséges a biztonságos anyagmozgatás, és a szűk raktári folyosókban használt felrakó targoncák teljesítőképességében rejlő előnyök kihasználása szempontjából egyaránt. A termékek tárolási és anyagmozgatási költségei összköltségének akár 75%-át is kitehetik. Ez azt jelenti, hogy a raktári anyagmozgatásban potenciálisan nagy megtakarítás érhető el, szűk folyosós magasraktári felrakó rendszer alkalmazásával.

A magasraktárakban használt felrakó targoncák többsége azért nem tudja az elméleti teljesítőképességet kihasználni, mivel a padlózat szint tűrése nem megfelelő.


Szuper egyenes padló

A padlózatnak a magasraktárban, ahol a felrakó targoncákat használják, illetve azokon a helyeken ahol a targoncák a rakományt emelt helyzetben mozgatják a következő simasági követelményeknek kell, hogy megfeleljenek:

A magasraktárak padlózatának simaságára vonatkozó követelmények, előírások igen szigorúak, a tűrések korlátozottak. Ennélfogva fontos, hogy mindegyik érintett fél megismerkedjen azokkal, és egyet értsen abban, hogy biztonságos és hatékony anyagmozgatás érdekében melyik követelménynek kell megfelelni.

A magasaktárak raktári folyosóinak padlózatához javasolt anyag a beton. Mivel a raktári folyosók padlózata a rakomány, a polcrendszer a targoncák súlyából adódó jelentős nyomásnak van kitéve, a beton kiváló anyag erre a célra.

Ismerkedj meg az Epo-trend Superflat megoldásával

Tehát a magasraktári környezetben a targoncák maximális munka sebességének és a magas emelések biztonságának biztosításánál az átlagostól eltérő síkpontosságú padozatra van szükség.

Technológiánkkal minden szabványnak megfelelő síkpontosságú padlót tudunk készíteni. Hidd el nem a targoncák sebességének a csökkentése a megoldás, hanem a jó padló amivel lehetséges maximalizálni a termelékenységet.

Superflat padló készítése a legmodernebb munkagépekkel!

A síkmarás világbajnoka
Lézeres betonmaró gép

A TM-LASER CAMEL a világ első lézeres marógépe. A Camel fejlesztésének 20 éve során a padló síkpontosságának kérdésére összpontosított a gyártó, remélve, hogy a kutatás és fejlesztés erejével hatékonyan alakíthatnak ki egyöntetűen sík padlókat.


Utánozhatatlan síkpontosság

Ez a gép hatékonyan megoldja a síkpontosság problémáját, ugyanakkor intelligens észleléssel és hatékony felépítéssel rendelkezik. Ezzel a berendezéssel meg tudjuk oldani a magasraktári folyosók kialakításához szükséges síkpontosság kezelését, és megfeleltethetjük a padlót annak működési szabványainak. A lézeres marógép segítségével, akár egy áthaladással is elérhetjük a kívánt végeredményt, megspórolva így a további padlóelőkészítési lépéssorokat.

Sokoldalúság

Ezenkívül alkalmazhatjuk a kiinduló alapfelület kezelésére is, hogy megoldjuk a beton alap síkpontosságának problémáját és javítsuk a padló dekoratív hatását. A TM-LASER CAMEL megszületése a padlóipart határozottan egy magasabb szintre emeli.Márkáink

CONTEC® 1995 óta a világ egyik legjobb felület-előkészítő gépgyártója Svéd Scanmaskin kis csiszológépek Tuomei Machunery padlóépítő gépek Clever Floor Betonpadló Betoncsiszolás BSTools szerszámokkal Multitool szerszámok Tyrolit Group: Betoncsiszolás, betonvágás, vágó szerszámok


Tedd hatékonyabbá munkádat egy regisztrációval!

Használd kedvezményesen kalkulátorunkat vagy a padlóválasztó APP-ot!