fbpx

szolgáltatásaink

teljes körű támogatás

Gépbérlés

Az Epo-trend Kft lehetőséget biztosít bármely vállalkozás részére, hogy bizonyos gépeket bérbe vehessen különböző munkák elvégzéséhez, úgy mint betoncsiszolás, burkolat bontás, takarítás vagy kőfelújítás.

Szerviz

Az Epo-Trend kft. szervize, az Epo-Trend Kft. által forgalmazott gépek (pl betoncsiszoló gép) javításáért, szereléséért, garanciális ügyintézéséért valamint bármilyen jellegű felmerült hiba elhárításáért felelős.

Oktatás

Az Epo-Trend Kft. rendszeresen, igény szerint, akár havonta több alkalommal is, szervez bemutatókat telephelyén a csiszolt-polírozott betonkialakítások és a gyémánt-technológiai megoldások iránt érdeklődő kivitelezők, építészek és tervezők számára.

15 év tapasztalat

a magas minőségű eredményekért

Az Epo-trend Kft. már több, mint 15 éve van jelen a piacon a betoncsiszolás és padlómegoldások szakterületén, ahol piacvezető megoldásokat, technológiát és gépparkot kínál a padlóval kapcsolatos problémákra. Velünk dolgozó partnereink mindig a legmagasabb minőségű és legfejlettebb megoldásokat alkalmazzák minden munkájuk során. Ennek köszönhetően kiemelkedő és fontos projekteken vehetnek részt, hiszen az Epo-trend Kft. mindig egy megbízható háttért biztosít számukra.

Gépbérlés

Gépbérlés az Epo-trendnél

Az Epo-trend Kft. lehetőséget biztosít bármely vállalkozás részére, hogy bizonyos gépeket (betoncsiszoló gépek) bérbe vehessen különböző munkák elvégzéséhez, úgy mint csiszolás, burkolat bontás, takarítás vagy kőfelújítás. Fontos megjegyezni, hogy az Epo-trend Kft-nek ilyen szempontból csak bejegyzett vállalkozásokat áll módjában kiszolgálni.

szerviz

after sales szolgáltatás az Epo-trendnél

After Sales szolgáltatásunk egyedi szervizzel kombinálva lehetőséget biztosít minden partnerünk számára, hogy megvásárolt gépei teljesítménye és termelékenysége mindig maximálisan kihasználható legyen. Szervizünk az általunk forgalmazott gépek javításáért, szereléséért, garanciális ügyintézéséért, valamint bármilyen jellegű felmerült hiba elhárításáért felelős. A szervizelés a telephelyen történik.

oktatás

Oktatás az Epo-trendnél

Technológiáink oktatása biztosítja partnereink profizmusát. Az Epo-Trend Kft. rendszeresen, igény szerint, akár havonta több alkalommal is, szervez bemutatókat telephelyén a csiszolt-polírozott betonkialakítások és a gyémánt-technológiai megoldások iránt érdeklődő kivitelezők, építészek és tervezők számára.

Erre önálló, elkülönített oktató helyiség áll rendelkezésre, ahol kényelmes és modern körülmények között sajátíthatják el a tudást az érdeklődők, a technológia gyakorlati részének elsajátításához pedig saját minta csiszolási terület áll rendelkezésre.

ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat az Epo-trendnél

Partnereink támogatása elsőrangú. Célunk, hogy partnereink teljes körű támogatásban részesüljenek projektjeik megvalósítása során, annak érdekében, hogy a folyamat minden fázisában rendelkezésükre tudjunk állni, mind szakmai tanácsadás, mind a megfelelő eszközök és stratégia biztosítása szempontjából.