fbpx

Egyedi Szerviz

Csak az epo-trendnél

Szolgáltatások

Javítás

garancia

hibaelhárítás

Szerviz szolgáltatás az Epo-trendnél

Az Epo-Trend kft. szervize, az Epo-Trend Kft. által forgalmazott gépek javításáért, szereléséért, garanciális ügyintézéséért valamint bármilyen jellegű felmerült hiba elhárításáért felelős. A szervizelés a telephelyen történik, megfelelő segédeszközök és minőségi, profi felszerelések segítségével.

Egyedi igény szerint, helyszíni szervizre is lehetőség van abban az esetben ha a partner ezt igényli, valamint a szerviz fizikailag is kivitelezhető. Az Epo-trend szervize, folyamatos kapcsolatban áll a gépgyártó cégekkel, amelyek háttértámogatásával  naprakészek tudunk lenni a gépeket valamint változtatásokat illetően. A szerviz munkája 100%-ban visszakövethető a folyamatos dokumentálásnak köszönhetően. Ha egy csavart szerelünk be, azt is dokumentáljuk.

Vásárlók szempontjából teljes gép karbantartást, szerviz, garanciális ügyintézést, telefonos hibaelhárítás és háttértámogatást nyújtunk. Szükség esetén alap karbantartási oktatást is tudunk tartani. Például kardán felújítás, amelyhez segítségül vásárolható Szerviz box is.

Székhely

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Nyitva tartás

08:00 – 16.00 
Hétfő – Péntek

Kapcsolat

Telefon: +36-62/244-726
Email: szerviz@epo-trend.hu

Segítünk! szerviz igénylő űrlap

Az országban egyedi és egyedüli szerviz szolgáltatásunk készséggel áll rendelkezésedre és segítségedre. Néhány alap adat megadása után szervizt igénylő gépedet bejelentheted hozzánk, kérdezhetsz vagy segítséget kérhetsz tőlünk. 

Kollégáink a legjobb tudásuk szerint fognak kiszolgálni és a legoptimálisabb megoldást fogják megtalálni az adott helyzettől függően. Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül kapcsolatba lépünk veled!

Szolgaltatasaink epo trend