fbpx

ÉPÍTŐIPARI SEGÉDANYAGOK

TÖKÉLETES MEGOLDÁSOK

Építőipari Segédanyagok

Küldetésünk, hogy csiszológépeink, por- és iszap kezelő rendszereink, gyémánt szerszámaink és padlómegoldásaink teljes és feladatra szabható rendszerével biztosítsuk ügyfeleink részére a padlócsiszolás minden tudás és eszköztárát.

ESZTÉTIKAI MEGJELENÉS

A beton az egyik legtartósabb felület. Azonban a feület mechanikus úton – csiszolással, polírozással és vegyi kezeléssel – történő finomításával addig nem tapasztalt szépséget, funkcionalitást és szilárdságot adhatunk a számára. A különféle eljárásoknak köszönhetően a gyémántszerszámokkal és a padlókezelési megoldásokkal bármilyen elvárás teljesíthető – legyen szó esztétikumról, simaságról, fényről vagy árról.

Teljes építőipari segédanyag portfólionkért látogass el webshopunkba:

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

Ez nagy részben annak köszönhető, hogy a padló kialakításánál nagy figyelmet fordítunk annak megfelelő lezárására és kezelésére a megfelelő segédanyagok alkalmazásával, így azok olyan védőréteget alkotnak, amely könnyű szerrel áll ellent a későbbi szennyeződések felületbe ivódásának.

LEGNÉPSZERŰBB TÖMÖRÍTŐ ANYAGAINK

Prémium minőségű tömörítés

Husqvarna Cure k

HUSQVARNA CURE (K)

Kálium-szilikát: Ideális a csiszolási folyamat korai szakaszában történő tömörítésére és porózus vagy acélsimított padlókon történő használatra. Kiváló választás nagy léptékű projektek esetében.

Husqvarna Cure L

HUSQVARNA CURE (L)

Prémium minőségű tömörítést és beépített alapvető foltvédelmet biztosít. Hibrid kálium-lítium-szilikát, amely a víztaszító hatás érdekében szilikonátot is tartalmaz. A lítium- és kálium-szilikátok erősségeinek ötvözésével a legtöbb helyzetben kiváló többfunkciós tömörítőként szolgál.

Husqvarna Cure +

HUSQVARNA CURE +

Lítium-szilikát. Ideális választás tömött felületek és kültéri projektek esetében, valamint kiegészítő bevonatként a CURE felvitele után, hogy a tömörítési folyamat a teljes csiszolási folyamat során optimalizálható legyen.

LEGNÉPSZERŰBB IMPREGNÁLÓ ANYAGAINK

Tökéletes védőrétegek

Premium guard SB

HUSQVARNA PREMIUM GUARD

Oldószerbázisú, teljes mértékben beszivárgó fugázóanyag, amelyet könnyű felvinni, és prémium minőségű védelmet biztosít. Víztaszító réteget képez, amely megelőzi, hogy folyadékok hatoljanak a csiszolt betonfelületbe, ugyanakkor korlátozott védelmet biztosít a maró hatású anyagok helyi kiömlésével és a vegyi anyagokkal szemben. Nem felületi/helyi tömítőanyag, ezért nem tud felhólyagosodni, megkopni és elszíneződni.

HUSQVARNA TOPICAL GUARD

 Vízbázisú, szilánmódosított akril tömítőanyag, amely mikroszkopikus, félig felületi védőréteget hoz létre. Olyan felületeken történő használatra tervezték, amelyeknek további védelemre van szükségük maró hatású anyagok helyi kiömlésével és a vegyi anyagokkal szemben. Beltéri használatra alkalmas.

ANYAGAINK GLETTELÉSHEZ ÉS GROUTINGOLÁSHOZ

Felületjavítás mesterfokon

HUSQVARNA GM+

Gyorsan száradó groutingoló termék, amely kiváló választás kis léptékű projektek esetében, amelyeknél az idő kulcsfontosságú, és/vagy olyan területeknél, amelyekben nagy méretű (legfeljebb 5 mm-es), javítandó lyukak vannak.

HUSQVARNA GM 3000

Az elsődleges javaslatunk, ha groutingolásra kerül a sor. Használatra kész folyadék, amely könnyen eloszlatható a padlón, és könnyen beledolgozható a felületbe. Közepestől nagy méretig terjedő projektek esetében ideális.