porkezelés

minden lélegzet számít

A porkezelés

Küldetésünk, hogy csiszológépeink, por- és iszap kezelő rendszereink, gyémánt szerszámaink és padlómegoldásaink teljes és feladatra szabható rendszerével biztosítsuk ügyfeleink részére a padlócsiszolás minden tudás és eszköztárát.

ÁTVESSZÜK A VEZETÉST A BETONPOR ELLENI KÜZDELEMBEN

A Husqvarna por-, és iszap kezelő berendezéseinek kínálata az építőipar minden igényét és alkalmazási területét lefedi – a kisméretű egy fázisú H osztályú porelszívóktól és hatékony iszapelszívóktól a nagy, három fázisú H osztályú porelszívókig a nagyobb igénybevételű munkákhoz. A maximális munkahelyi biztonsághoz szükséges berendezéseket a HEPA H13 szűrőkkel ellátott egyszerűen hordozható légtisztítók egészítik ki. 

A teljes termékpaletta megtekintéséhez látogass el webshopunkba:

MI AZ A HEPA H13 SZŰRŐ?

A HEPA egy rövidítés, a jelentése nagy hatékonyságú részecske-légszűrő (High Efficiency Particulate Air filter). A szigorú HEPA szabvány (EN 1822-1) a szűrés hatékonysága alapján különböző szinteket tartalmaz (E10-H14). A Husqvarna a H13 szintet alkalmazza, amely a 0,15-0,30 µm méretű részecskék akár 99,95%-át képes kiszűrni. Ezt a részecskeméretet a legnehezebb leválasztani – mind a nagyobb, mind a kisebb részecskéket egyszerűbb kiszűrni. Ezenkívül a Husqvarna minden szűrőt külön-külön tesztel a szállítás előtt, hogy a szűrő valóban megfeleljen a HEPA 13 szabványnak.

Hatékony porkezelés

A beton, tégla és más kemény építési anyagok csiszolása, bontása és vágása jelentős porral és iszappal jár. Minél termelékenyebb vagy a munkádban, annál több port és iszapot termelsz. Ezek mértékét csökkenteni kell, mégpedig biztonságosan és hatékonyan, hogy a környezetünk megóvása mellett a saját és a körülöttünk, illetve velünk együtt dolgozó emberek egészségét se kockáztassuk.

A Husqvarna a világ egyik vezető építőipari eszközök gyártójaként a lehető legjobb megoldást kínálja a hatékony por és iszap kezelésre. Olvass tovább, hogy többet megtudhass a Husqvarna világmárka által kínált teljes por és iszap kezelő rendszerekről.

 

ismerkedj meg

A Husqvarna D-line porelszívóival

duraiq series

A Duratiq technológián alapuló Husqvarna D-line sorozat porelszívó berendezései tökéletes társak ha gyorsan, automatizáltan és hatékonyan szeretnénk elérni kiváló eredményeket. 

Nagyszerű társai a Duratiq technológiával felszerelt csiszológépeknek. Ezek a gépek már integrált porelőválasztóval vannak felszerelve a munka megkönnyítése érdekében, valamint az LCD kijelző gondoskodik arról, hogy valós időben valós számokkal tudjunk számolni. 

duratiq series

D60

Kifejezetten padlócsiszoláshoz

Duratiq erő

A Husqvarna HTC D60 porelszívót kifejezetten a padlócsiszolás porának elszívására fejlesztették ki, különösen a Duratiq csiszológépekkel való együttműködésre. A folyamatos, nagy szívóteljesítmény a rendkívül erős motornak és az integrált por-előleválasztónak köszönhető. Az előleválasztó a por 95%-át felfogja, ezért az el sem jut a filterekig, így azok élettartama jelentősen megnő. Digitális vezérlőpanellel van felszerelve, ahol a porszívó alapvető funkciói figyelemmel kísérhetők.

intuitív

A 3,5 hüvelykes LCD kijelző egyértelmű és azonnali információkkal szolgál az optimális működéshez szükséges kritikus adatokról: légáramlás, nyomásváltozás és szűrő állapot.

D80

Nehéz
munkákra

bevonat eltávolítás

A HTC D80 nagy méretű porelszívó, amely kifejezetten a nehéz bevonateltávolítási (padló-előkészítési) és nagy területű padlókezelési projektekhez alkalmas, és nagy méretű (legalább 8-as) csiszológépekkel való együttes használatra szolgál. A HTC D80 kiváló teljesítményű, beépített por-előleválasztóval van felszerelve, amely a por akár 95%-át eltávolítja, és növeli a szűrő élettartamát.

maximális teljesítmény

A HTC D80 porelszívó számos különböző módon használható az adott beállítástól függően. A maximális hatékonyság és teljesítmény érdekében távvezérlésű csiszológép használatát javasoljuk. Ha hagyományos, távvezérlés nélküli csiszológépet használ, akkor is előnyére válhat a dupla Longopac® rendszer, vagy az opcionális távvezérlő használatával távolról is be- és kikapcsolhatja a porelszívót.

ismerkedj meg

A Husqvarna S-line porelszívóival

HUSQVARNA PORSZIVOK

A Husqvarna S-line szigorú követelmények alapján tervezett professzionális porelszívókból áll. Ezek a kis méretű, alacsony tömegű gépek egy , kettő vagy három nagy teljesítményű, egy fázisú, külön hűtéssel ellátott motort tartalmaznak, amelyek az egész munkanap során folyamatosan képesek működni.

A kúp alakú fő szűrő Jet pulse tisztítása a teljes munkanap során  gondoskodik a por folyamatos gyűjtéséről. A longopac gyűjtőzsák lehetővé teszi a gép gyors és egyszerű ürítését. Mindegyik gépet kifejezetten a HEPA H13 szűrőkhöz tervezték, amelyeket külön tesztelnek és tanúsítanak. Ez kiváló és biztonságos porgyűjtést eredményez, még finom csiszolás és gipszpor esetén is.

S13

Csendes munkatárs

Kézi gépekhez

Az S 13 egy csendes működésű egyfázisú HEPA porgyűjtő, amely illeszkedik a Husqvarna kézi csiszolókhoz. Ez a professzionális porelszívó egy általános építkezési porszívó, amely az építőanyagok és törmelékek széles skáláját képes elszívni.

hepa szűrő

Tesztelt és tanúsított HEPA H13 szűrővel van felszerelve. A nyomot nem hagyó kerekek defekt mentesek és elöl zárhatók. A Longopac® rendszer egyszerű, pormentes zsákcserét biztosít.

S26

Professzionális porelszívó

nagy teljesítmény

Az S 26 egy nagy teljesítményű egyfázisú HEPA filterrel felszerelt porelszívó, amely kiválóan párosítható a Husqvarna PG 280, PG 450 csiszológépekhez és a Soff-Cut 150 korai vágógépekhez. Ez a professzionális porelszívó kiválóan kezeli a csiszoláskor keletkező port.

hepa szűrő

Két tesztelt és tanúsított HEPA H13 szűrővel van felszerelve. Jellemzők: Jet Pulse előszűrő tisztítás, óraszámláló és vákuummérő a szűrő vezérléséhez. A nyomot nem hagyó kerekek defektmentesek és elöl rögzíthetők. A Longopac® rendszer egyszerű, pormentes zsákcserét biztosít.

S36

Nagy
teljesítmény

Professzionális

Az S 36 egy nagyon nagy teljesítményű egyfázisú HEPA porelszívó, amely megfelel a Husqvarna PG 540 (1 fázisú), PG 450, PG 400 és PG 280 csiszológépeknek. Ezt a professzionális porelszívót úgy tervezték, hogy megfeleljen a porelszívás szemben állított szigorú követelményeknek.

Jet pulse

Jellemzők: Jet Pulse előszűrő tisztítás, óraszámláló és vákuummérő a szűrő vezérléséhez. A nyomot nem hagyó kerekek defektmentes gumikkal vannak felszerelve és elöl rögzíthetők. A Longopac® rendszer egyszerű, pormentes zsákcserét biztosít.

ismerkedj meg

A Husqvarna T-line porelszívóival

T-line

A Husqvarna T-line-t nagyobb lélegzetvételű munkákhoz fejlesztették ki, amelyek során komoly porelszívásra van szükség. A gépek megbirkóznak a nehezen kezelhető olyan anyagokkal, mint a csiszolásból származó por és bontási anyagok.

A nagyteljesítményű motorok hatékony légáramot biztosítanak mindenféle padlócsiszológépek, valamint az építkezési munkák során használt helyi vagy központi poelszívó rendszerek számára.

T 7500

Hatékonyság a köbön

erőteljes motor

A T 7500 egy hatékony ipari porelszívó, amely ajánlott a Husqvarna PG 820, PG 680 és PG 400 (3 fázisú) csiszológépekhez. A T 7500 csendes, mégis erőteljes turbinás motorral van felszerelve, amely kivételes légáramlást biztosít. A gép nehezen kezelhető anyagokkal képes megbirkózni. Megbízható szűrőrendszerrel rendelkezik, nagy gyűjtési hatékonysággal és hosszú élettartammal, valamint nagy mennyiségű finom por kezelésére képes.

hepa szűrő

Két nagyméretű, tesztelt és tanúsított HEPA H13 osztályú szűrővel és zokni előszűrővel rendelkezik. Az előszűrők a tartály külsejéről a Jet Pulse negatív légnyomáson keresztül tisztíthatók. A porszívót gégecsővel, porszívófejjel és szárral, valamint HEPA H13 filterrel szállítjuk.

T 10000

Rendkívül produktív

nagy kapacitás

A T 10000 egy hatékony ipari porelszívó, amely megfelel a rendkívül produktív Husqvarna PG 830 RC, PG 830, PG 690 RC, PG 690 Dual Drive Technology ™ csiszológépeknek. Tökéletesen alkalmazható a C 5500 előválasztóval, amely könnyen felszerelhető a porelszívóra. Nagy teljesítményű motor nagy kapacitással.

Megbízható

Megbízható szűrőrendszerrel rendelkezik, nagy gyűjtési hatékonysággal és hosszú élettartammal. Három tesztelt és tanúsított HEPA H13 osztályú szűrővel van ellátva, amely biztosítja a levegő elszívását.

ismerkedj meg

A Husqvarna A-line légszűrőkkel

A Husqvarna A-line a piacon kapható legfejlettebb hordozható légtisztító rendszereket tartalmazza. ezeket mind légtisztítóként, mind pedig légszívóként tesztelik és tanúsítják, így ideális kiegészítői a por-, és iszap kezelő berendezéseknek.

A biztonságos szűrőrendszernek és a HEPA H13 szűrőkkel végzett működéshez tökéletesen illeszkedő felépítésnek köszönhetően ezek a légtisztítók ISO 5 100-as osztályú levegőt bocsátanak ki, így kiválólégminőséget biztosítanak – akár betonport, finom csiszolásból származó kis szemű port vagy gipszport kell kezelni.

A-line husqvarna

A 1000

Biztonságos munkavégzés

negatív levegős gép

Az A 1000-es az egyik legfejlettebb hordozható légtisztító a piacon. Légtisztító és negatív levegős gépként történő használatra tesztelték és tanúsították. A megbízható szűrőrendszernek és a HEPA H13 osztályú szűrőkkel való működéshez tökéletesen illeszkedő kialakításnak köszönhetően, - amelyeket 99,99% -os, 0,3 mikronos hatékonyság mellett teszteltek és tanúsítottak, legyen szó betonporról, finom csiszolóporról vagy gipszporról.

Állítható légáramlás

Két figyelmeztető lámpával rendelkezik, amelyek jelzik a szűrők eltömődését vagy szivárgását. A légáramlást két különböző sebességre lehet beállítani. A levegő áramlása felfelé irányul, hogy elkerülje a felületeken keletkező port.

A 2000

Legfejlettebb rendszer

Negatív levegős gép

Az A2000-es az egyik legfejlettebb hordozható légtisztító a piacon. Légtisztító és negatív levegős gépként történő használatra tesztelték és tanúsították. A megbízható szűrőrendszernek és a HEPA H13 osztályú szűrőkkel való működéshez tökéletesen illeszkedő kialakításnak köszönhetően, - amelyeket 99,99% -os, 0,3 mikronos hatékonyság mellett teszteltek és tanúsítottak, legyen szó betonporról, finom csiszolóporról vagy gipszporról.

állítható légáramlás

Két figyelmeztető lámpával rendelkezik, amelyek jelzik a szűrők eltömődését vagy szivárgását. A légáramlást két különböző sebességre lehet beállítani. A levegő áramlása felfelé irányul, hogy elkerülje a felületeken keletkező port.