fbpx

padló karbantartás

a kristályok erejével

Kristály-pades takarítási technológia

Miért érdemes a kristály pades technológiát választani a hagyományos nejlon padekkel szemben?​ Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.

Hogyan működik?

A kristály pades eljárás, egy olyan forradalmian új padlótisztítási módszer, mely billiónyi mikroszkopikus kristályszemcsével rendelkező súroló paddel mechanikusan kezeli és tartja ragyogóan tisztán a padlót, amely szükségtelenné teszi a vegyszer használatot a napi karbantartáshoz. A kristály padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.​

Ehhez a világ legjobb tisztítószere kell – a VÍZ. Minden egyes kristály pad különböző méretű kristály töltött, melyek különböző képességekkel és tulajdonságokkal ruházzák fel azokat.

Miért sokkal előnyösebb ez az eljárás?

Egy piszkos padlón a letapadt szennyeződés nem maga a kosz -meglepő módon-, hanem az azzal összekeveredett és a felületbe dolgozott tisztítószer! A hagyományos takarítási eljárással szemben a kristály pad-ek nem a tisztítószer erejével takarítanak, hanem a kristályok verhetetlen hatékonyságával csupán tiszta víz hozzáadásával.​ A vegyszer és kristályok csatájából egyértelműen a gyémánt kerül ki győztesen. 

EZSHINE KRISTÁLY PADEK- VEGYSZERMENTES TAKARÍTÁS

Az EzShine kristály-pad technológián alapuló rendszere segít megtalálni a megfelelő megoldást a padlón lévő különböző burkolatok eltávolításához, a padló karbantartásához, tisztításához, polírozásához és fényezéséhez. Minden EZshine termék képes csupán víz használatával magas fényű és kiváló végeredményeket elérni.

Hadd mutassunk be egy  olyan takarítási eljárást, amely során a padlót mikroszkopikus méretű kristályokkal töltött súroló-padekkel mechanikusan takarítják és tartják karban. A kristály padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.

Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.​Munkaerő, idő, fenntartási költségek és fogyasztás megtakarítása.​ Hihetetlen teljesítmény. Környezettudatos:  kizárólag csak víz és a gyémánt technológia használata.

takarítási eljárások

Az EzShine Kristály-padek segítségével

Ezshine maintenance padek

Ezshine Maintenance Padek

A Maintenance Pad-ek általános célú tisztító padek polikristályos csiszolóanyagokkal impregnálva, minden kőpadlóhoz, kemény padlóhoz és bevont padlóhoz rendkívül eredményesen használhatók. Szinte minden karbantartási feladat elvégzésére alkalmazhatók, legyen szó helyreállításról, csupaszításról, karbantartásról, tisztításról, polírozásról vagy nagysebességű polírozásról. Alkalmazásuk egyszerű és szinte minden típusú takarítógéppel rendkívül hatékony.

Ezshine XShine Padek

Az Xshine Pad nagy teljesítményű kiskereskedelmi karbantartó kristály pad készlet, amely kiváló megoldást nyújt minden kőpadlóhoz, kemény padlóhoz és bevont padlóhoz. Sokrétűen alkalmazható restauráláshoz, csupaszításhoz, karbantartáshoz, tisztításhoz, polírozáshoz és nagysebességű polírozáshoz szinte minden típusú takarítógéppel.

KŐFELÚJÍTÁS ÉS KÖNNYŰ VIZES CSISZOLÁS

Az EzShine Gyémánt szerszámok segítségével

felujitott beton padlo

RÉGI ELHASZNÁLÓDOTT FELÜLETEK FELÚJÍTÁSA

Varázsoljon újra új felületeket régi padlóiból, EzShine szerszám sorozatunk segítségével kialakított padló megoldásaink egyikével. A végeredmény mindenkor a kiinduló felület állapotának és minőségének tükrében határozható meg. Így a részletekig csak a technológia, illetve az eljárási folyamatok műszaki tartalmával szemben állított követelmény szintet tudjuk pontosan megszabni.

marvanypolirozas mshine padek

MShine padek - Márvány padlóhoz

Az Mshine Marble Pad (MMP) professzionális gyémánt szerszám a márvány polírozásához. Az innovatív tervezésnek és teljesítménynek köszönhetően most sikeresen távolíthatjuk el a mély karcolásokat a márvány padlók felszínéről és a több lépéses technológia lehetővé teszi, hogy a végeredményül minden esetben egy tükörfényű márvány felületet kaphassunk. Kiválóan alkalmas az elhasználódott és lemattult márványfelületek restaurálásához és karbantartásához.

granite padek

Granite padek - Gránit padlóhoz

A Granite Pad egy professzionális gyémánt polírozó szerszám, amely helyreállítja a gránit padlók eredeti állapotát és fényessé varázsolja azokat. A kiváló agresszív előkészítési lépések (50#-100#-200#) könnyedén eltávolítják a mély karcolásokat, és tisztává és egyenletessé teszik a padlót. Az átmeneti lépések eltávolítják az utolsó lépések által hagyott apró karcolásokat, így ezután elkezdődhet a polírozás 1500# és 3000# között. A lépéssor végeztével egy szatén fényű megjelenést kapunk.

Tricon padek - Beton padlóhoz

A Granite Pad egy professzionális gyémánt polírozó szerszám, amely helyreállítja a gránit padlók eredeti állapotát és fényessé varázsolja azokat. A kiváló agresszív előkészítési lépések (50#-100#-200#) könnyedén eltávolítják a mély karcolásokat, és tisztává és egyenletessé teszik a padlót. Az átmeneti lépések eltávolítják az utolsó lépések által hagyott apró karcolásokat, így ezután elkezdődhet a polírozás 1500# és 3000# között. A lépéssor végeztével egy szatén fényű megjelenést kapunk.