fbpx

szerszámkopás és segédanyag

kalkulátor

szoftver - kalkulátor

Az Epo-trend által forgalmazott Husqvarna Superfloor padlómegoldások összetett folyamatát megismerni, tudni és megvalósítani szaktudást és maximális koncentrációt igénylő feladat. Hogy a legjobbat hozzuk ki az adott felületből a technológia minden lépését és követelményét betartva tudunk csak tökéletes eredményt elérni.
Husqvarna superfloor

egy szoftver,

amely megkönnyíti a mindennapjaidat

kalkulálj könnyedén

Az Epo-trend kivitelező partnerbázisának azon csoportjának tagjai, akik Husqvarna Superfloor, illetve csiszolt beton padlók kialakításával foglalkoznak, bizonyára már sokszor ütköztek olyan problémákba, amelyeket váratlan események, illetve előre nem kalkulált költségek okoztak. Ezen partnereink életét szeretnénk megkönnyíteni legújabb applikációnkkal (amely jelenleg csak béta-teszt verzióban üzemel) a Szerszámkopás és Segédanyag Kalkulátorral. A Kalkulátor a Husqvarna Superfloor kialakításának lépéseit végig követve méri fel a kiinduló felületre specifikusan igényelt szerszám és segédanyag szükségletet, illetve munkaerő igényt. Ezen számok ismeretével tisztán és pontosan határozhatjuk meg azon tényezőket, amelyek a munka kivitelezéséhez szükségesek .

brilliáns megoldás

Miért forradalmi ez az applikáció? A kalkulátor nem csak arra a kérdésre ad választ, hogy az adott kiinduló felületre pontosan milyen szerszámokat és milyen javító anyagokat használjunk, hogy Husqvarna Superfloor-t kapjunk végeredményül, de egy Husqvarna Superfloor tudás bázis is, ahol a különböző típusú Superfloor padlók tulajdonságait és műszaki követelményeit bármikor megtekinthetjük. Kulcsfontosságú része, hogy a kiinduló felületet rendkívül pontosan meg lehet határozni vele, így minimálisra csökkenthetjük a túlrendelés veszélyét. Használata igazán könnyű, egyértelmű kérdésekkel méri fel a szükséges paramétereket és a megadott alapadatok segítségével könnyedén kalkulál pontos értékeket, megspórolva így a hosszas számolási és tervezési folyamatot, a rengeteg papírt és excel táblázatok hadát, amely általában egy ilyen stílusú kalkuláció végterméke.

Szolgaltatasaink epo trend

technológia

kalkulátor

Az Epo-trendnél rengeteget dolgoztunk azon, hogy a Husqvarna Superfloor-t egy jól behatárolt rendszerbe illesszük bele, amelynek lényege a folyamatok folyamatos ellenőrzése, dokumentálása, majd a végeredmény minősítése. A rendszer által generált szabályok és követelmények betartása azért fontos számunkra, hogy a Husqvarna Superfloor világ márkát, csak a legmagasabb minőségben alakíthassák ki partnereink, hiszen így maradunk hűek a technológia irányelveihez és értékeihez. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy kivitelező partnereink mellett álljuk minden Superfloor kivitelezésekor és segítsük munkájukat nem csak a Kalkulátor használatával, de szaktudásunk, raktár készletünk és szerviz támogatásunk segítségével is, hogy végül közösen  büszkén állhassunk egy olyan munka mögött, amely világszínvonalú, tökéletes és örök életű.
Kereskedelmi környezet esztétikus terek

Ezért szükségszerű, hogy a következőket meghatározzuk:

Husqvarna Superfloor az, amit: 

1. Husqvarna padlócsiszológéppel, Husqvarna szerszámokkal a Husqvarna előírásainak megfelelően kivitelezett a munka, beleértve a EZ SHINE egyedül jóváhagyott Husqvarna Superfloor™ karbantartó-tisztító rendszer kiajánlását is;

2. A folyamat dokumentálásának kezdetét a Szerszámkopás és Segédanyag Kalkulátoron elindított előkalkuláció jelenti. A fent említett kritériumok ellenőrzését, illetve szakmai segítség nyújtását az Epo-trend Kft. végzi el a programban részt vevő Kivitelező Partnerei felé. Amennyiben az adott felület megfelel az elvárásoknak és követelményeknek, abban az esetben az Epo-trend Kft annak kivitelezését Husqvarna Superfloor™ padlóként írásban ismeri el.

Hozd felszínre a Betonpadlók hihetetlen Szupererejét!

A Husqvarna SUPERFLOOR ™ szinte korlátlan élettartammal rendelkezik, és képes megbirkózni az elképzelhető legkeményebb külső hatásokkal is. A beton 80– 85% -ban kőből és homokból áll, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Superfloor ™ hasonló a sziklák alapanyagához.

A Husqvarna Superfloorok az ajánlásoknak megfelelően történő tisztítása és karbantartása egy örök életű padlót eredményez.

Superfloor - a legsokoldalúbb megoldás

A Superfloor™ folyamata magában foglalja az újonnan öntött vagy meglévő betonpadló mechanikus javítását. A Husqvarna gépei és szerszámai standardizált lépések sorozatával csiszolják és polírozzák a betonpadlózatokat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont. A folyamat eredményeként a padlózat tartósabb, fényesebb és gazdaságosan fenntartható lesz. 

A  Superfloor™ szinte korlátlan élettartamú és képes ellenállni a legkeményebb külső hatásoknak is. A karbantartás főként a padló fényének helyreállítását jelenti, így megfelelő tisztítással és minimális költségek mellett a magas élettartam tovább növelhető.

​Szinte bármilyen környezetben

A Superfloor™ szinte bárhol használható. A természetesen szép felület pozitív benyomást kelthet üzleti környezetben, de tartósságát és egyenletességét elsősorban a gyárakban és a raktárakban tudják kihasználni. A könnyen tisztítható felület miatt a betonpadló népszerű iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, repülőtéri terminálok, tornatermek és más forgalmas, tartósan igénybe vett épületek körében is.

Miután döntött az Superfloor™ alkalmazásáról, a folyamathoz szükséges alapanyag – beton – már azonnal a  helyszínen is van. A folyamat nagyon kevés energiát emészt fel, akár új építés, akár egy meglévő padló felújításakor. Nincs szükségtelen szállítás, nincs bontás. A Husqvarna hatékony csiszolóinak és nagy teljesítményű porszívójának köszönhetően a közvetlenül nem érintett munkaterületeken a munkavégzés szokásos módon folytatódhat.