fbpx

husqvarna superfloor

az örök padló

Husqvarna superfloor

A padló mindennapi életünk fontos része mind az ipari, közösségi alkalmazásukat, mind pedig a magánjellegű felhasználásukat tekintve. A kellemes megjelenésük legalább olyan fontos, mint a funkcionalitásuk. A HusqvarnaSuperfloor™ e kettőt ötvözi magában.

Husqvarna superfloor

4 MEGDÖNTHETETLEN TÉNY,

ami miatt már holnaptól Te is Superfloor padlót szeretnél

Pénzt spórol

A Superfloor kialakítása nem csak idő, de költséghatékony is. Kialakításához kevesebb anyagfelhasználás és munkaerő szükséges. De leginkább ez a padlófajta hosszútávon a leggazdaságosabb mivel strapabíró és jól bírja a nagy igénybevételt is, így az újra burkolás vagy az új felület kialakításának kockázata szinte minimálisra csökken.

Környezetkímélő

A Superfloor™ természetes anyagok felhasználásával készül. Nem termel port, rendkívül sima és egyenletes felület, amelyen az ipari gépek is biztonságosan haladhatnak. Azzal együtt, hogy csúszásmentes, megfelel a legmagasabb szintű elektromos berendezések kezelésére vonatkozó előírásoknak is.

Esztétikus

A Superfloor megoldások, olyan modern padlómegoldások, amely a minimalista, letisztult vonalat követve, kimagaslóan jó megjelenésűek bármely környezetben.

Időtakarékos

A Superfloor padló kialakításakor nincs szükség semmilyen burkoló vagy fedőanyag használatára – csak a nélkülözhetetlen beton felület szükséges hozzá, amely sok esetben már megtalálható a helyszínen és egy egyszerű eljárással gyönyörű padló varázsolható belőle.

technológia

Beton
csiszolás

Ha egy meglévő aljzatra – ez általában építési beton – rátesznek egy bármely más padlóképző anyagot, máris problémaforrást generáltak: felválik, leválik, mozog, szétrepedezik, porlódik, takaríthatatlan.

Bármi is legyen a probléma forrása, a padló eredeti, jó állapotra történő visszaállítása bizony sokszor megfizethetetlen költség a beruházó számára.

Mi a megoldás? A leggazdaságosabb és egyben legtartósabb padló az, amelyiken egyáltalán nincs bevonat. A betonaljzatot tesszük minden igényt kielégítő, dekoratív és funkcionális egységgé, anélkül, hogy bármit is hozzátennének.

Problémák és megoldások

A betonpadlók egyszerűségük ellenére sajnos igen sok problémát okozhatnak,akár új beton öntésére, akár a meglévő beton felület üzemeltetésére gondolunk.

A problémák a hagyományos beton alapvető tulajdonságaiból erednek: zsugorodás, hőtágulás, öntés közbeni szétosztályozódás, de problémát okozhat a nem megfelelő tervezés és a rossz kivitelezés is. Szerencsére van egy tökéletes megoldásunk, amellyel az emberi hibaforrásokat a legminimálisabb szintre csökkenthetjük.

 A csiszológépek és a gyémántszerszámok gyors fejlődésének köszönhetően a gyémántcsiszolt betonpadlók teljesen átlagos padlómegoldásokká váltak ipari és kereskedelmi célú felhasználási területek számára. A gyémántcsiszolás olyan jó tulajdonságokkal ruházza fel a betont, mint pl. egyöntetű simaság, tartósság és magas kopásállóság. Megszűnik a beton porladása, gazdaságos annak üzemeltetése a padló teljes élettartamában.

Hozd felszínre a Betonpadlók hihetetlen Szupererejét!

A Husqvarna SUPERFLOOR ™ szinte korlátlan élettartammal rendelkezik, és képes megbirkózni az elképzelhető legkeményebb külső hatásokkal is. A beton 80– 85% -ban kőből és homokból áll, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Superfloor ™ hasonló a sziklák alapanyagához.

A Husqvarna Superfloorok az ajánlásoknak megfelelően történő tisztítása és karbantartása egy örök életű padlót eredményez.

 
 

MIÉRT LÉTEZIK 4 KONCEPCIÓ?

Hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást

Superfloor bronze

BRONZE

Finoman csiszolt felső rétegével a Bronze a legegyszerűbb Superfloor. A beton belső kőszerkezete nem lesz látható. Ez sima és matt felületet eredményez, kissé kisebb kopásállósággal. Legjobb olyan helyiségekben alkalmazni, ahol a padló igénybevétele kisebb.

Superfloor silver

SILVER

A Superfloor Silver a Platinum kevésbé fényes változata. Mivel a csiszolási mélység megegyezik Platinuméval és a kőszerkezet is teljes mértékben látható, így a padló nagyon erős. A kevesebb polírozási lépés miatt a padló felülete matt lesz.

Superfloor gold

GOLD

A Gold padlómegoldás azt jelenti, hogy a padló nincs olyan mélyen csiszolva, mint a platinumnál, de eléri ugyanazt a fényességet. A Gold megoldás tehát jó választás lehet a már sima és egyenletes betonpadlók számára, ahol az esztétikum fontos tényező.

Superfloor platinum

PLATINUM

A Platinum a legnépszerűbb és legtöbbször választott Superfloor felület, ha igazi terazzo hatású padlót szeretnénk. A padló többszöri mély csiszolásával és polírozásával simább, egyenletesebb padlót kapunk, teljesen látható kővázzal és páratlan kopásállósággal.

Husqvarna Superfloor padlómegoldások teljesen a padlódra szabva!

A Husqvarna Superfloor padlómegoldások szinte minden környezetben tökéletesen megállják a helyüket legyen szó raktárhelyiségről, gyártó üzemről, ipari vagy kereskedelmi létesítményről, de akár egy otthonnak is letisztult és minimalista kisugárzást kölcsönöz. A négy kivitelezési koncepciónak köszönhetően, pedig szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő esztétikai kinézetet.

Csak kattints és töltsd ki Űrlapunkat, kérj Árajánlatot és tudj meg mindent leendő Superfloor padlódról!

sulyok csiszologepen

MILYEN TERÜLETEKRE KÍNÁL A SUPERFLOOR

egyedi és utánozhatatlan padlómegoldásokat?

IPARI KÖRNYEZET

Sok gondot okoz az olaj foltos, töredezett és elszennyeződött ipari beton padló? Ha tűzálló, pormentes, csúszás biztos ipari padló megoldást keresel, mindenféle bonyolult epoxy megoldás helyett, akkor a legjobb helyen jársz!

KERESKEDELMI KÖRNYEZET

Az olyan egyedülálló épületek, mint a parkolóházak és mélygarázsok, különböző magas gyalogos forgalmú kereskedelmi területek alakjukban, méretükben is olyan variációkat és különbségeket hordoznak, amelyek igazán nagy kihívások elé állítják a tervezőket. De szerencsére a Superfloor padlómegoldások esetében a végeredmény minden esetben egy szuper erőkkel felruházott Padló.

LAKOSSÁGI KÖRNYEZET

A Superfloor megoldások, olyan modern padlómegoldások, amely a minimalista, letisztult vonalat követve, kimagaslóan jó megjelenésűek bármely környezetben, így lakossági vonatkozásbal is rendkívül attraktív eredményt tudnak elérni.

SZEMÉLYRE SZABJUK SUPERFLOOR PADLÓDAT.

Csak kattints a Padlóválasztóra és kezdhetjük is!

Working Process 1
A padló kiválasztása

A padló kiválasztása

Working Process 2
Műszaki tartalom

Műszaki tartalom

Working Process 3
Árajánlat

Árajánlat

Working Process 4
Partner kiválasztása

Partner kiválasztása

Working Process 5
Tényleges árkalkuláció

Tényleges árkalkuláció

Working Process 6
Kivitelezés és dokumentálás

Kivitelezés és dokumentálás

Working Process 7
Mérés és minősítés

Mérés és minősítés

Working Process 8
Padló átadása

Padló átadása

Superfloor - a legsokoldalúbb megoldás

A Superfloor™ folyamata magában foglalja az újonnan öntött vagy meglévő betonpadló mechanikus javítását. A Husqvarna gépei és szerszámai standardizált lépések sorozatával csiszolják és polírozzák a betonpadlózatokat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont. A folyamat eredményeként a padlózat tartósabb, fényesebb és gazdaságosan fenntartható lesz. 

A  Superfloor™ szinte korlátlan élettartamú és képes ellenállni a legkeményebb külső hatásoknak is. A karbantartás főként a padló fényének helyreállítását jelenti, így megfelelő tisztítással és minimális költségek mellett a magas élettartam tovább növelhető.

​Szinte bármilyen környezetben

A Superfloor™ szinte bárhol használható. A természetesen szép felület pozitív benyomást kelthet üzleti környezetben, de tartósságát és egyenletességét elsősorban a gyárakban és a raktárakban tudják kihasználni. A könnyen tisztítható felület miatt a betonpadló népszerű iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, repülőtéri terminálok, tornatermek és más forgalmas, tartósan igénybe vett épületek körében is.

Miután döntött az Superfloor™ alkalmazásáról, a folyamathoz szükséges alapanyag – beton – már azonnal a  helyszínen is van. A folyamat nagyon kevés energiát emészt fel, akár új építés, akár egy meglévő padló felújításakor. Nincs szükségtelen szállítás, nincs bontás. A Husqvarna hatékony csiszolóinak és nagy teljesítményű porszívójának köszönhetően a közvetlenül nem érintett munkaterületeken a munkavégzés szokásos módon folytatódhat.