fbpx

Gyémántszerszámok

rendkívüli élettartam

Gyémántszerszámok

Küldetésünk, hogy csiszológépeink, por- és iszap kezelő rendszereink, gyémánt szerszámaink és padlómegoldásaink teljes és feladatra szabható rendszerével biztosítsuk ügyfeleink részére a padlócsiszolás minden tudás és eszköztárát.

A MEGFELELŐ ESZKÖZÖK

A kívánt eredmény elérése érdekében a megfelelő eszközök mellett szakmai tapasztalatra is szükség van az anyagok és az eszközök maximális termelékenységének eléréséhez, valamint a szép és műszakilag tökéletes végeredmény eléréséhez. A Husqvarna szerszámkínálatában könnyedén megtalálhatod a legjobb megoldást szinte minden problémára

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Az iparban a HTC kiforrott és több évtizede sikeresen használt technológiáját adaptáló Husqvarna a világon piacvezető a csiszolás, felület előkészítés és kiegyenlítés területén is, amelynek köszönhetően a felület gyors, hatékony és gazdaságos kialakítási módszerei felé hajtja a piacot, folyamatos fejlődést indukálva ezzel.

Fémkötésű szerszámok

A Husqvarna prémium fémkötésű gyémántszerszámai rendkívüli termelékenységgel és élettartammal bírnak, legyen szó felület építésről, vagy csak akár általános felület előkészítő munkákról. Különösképpen ideális választás, ha Superfloor padlókat szeretnénk kivitelezni. Különböző kötéskeménységben és szemcseméretben kaphatók, amelyeket könnyedén beazonosíthatunk a szín kódolás és a szegmens alakja alapján.

Műanyagkötésű szerszámok

A Husqvarna műanyagkötésű és polírozó szerszámai kivételes fényt és tisztaságot eredményeznek a beton, terazzo vagy egyéb természetes kő felületeken. Műanyagkötésű szerszámaink széles választéka biztosítja, hogy minden feladatra megtalálhatod a neked legmegfelelőbb megoldást. A Husqvarna idei újításai szerszámtéren leginkább a műanyagkötésű és polírozó szerszámokat érintette, így biztosítva számodra a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokat.

Superprep szerszámcsalád

A HUSQVARNA Superprep ™ szerszámsorozat minden képességgel rendelkezik, amely egy tökéletesen előkészített felület létrehozásához kell, ha az időtakarékosság kulcsfontosságú tényező. A sorozat sikeresen egyesíti a teljesen új EZ PREP sorozatot az eddig már jó ismert T-rex sorozattal és a Ravager eszközökkel, így egy komplett, fejlett rendszert hozva létre a felület előkészítéshez. Ezt a rendszert röviden csak HTC Superprep-nek vagy zöld szerszám sorozatnak emlegetjük.