fbpx

felület előkészítés

ahogy még nem láttad

A Felület előkészítés új Korszaka

Biztos az Ön vállalkozása is került már nehéz helyzetbe a nem megfelelő fogadó felületek kialakításából eredő roncsolódó padló burkolatok miatt. Bármely padló burkolat lefektetése előtti előkészítő munkák megfelelő technológiával történő elvégzése szinte elengedhetetlen a tökéletes és hosszú élettartamú padlók kialakításához.

Husqvarna Superprep

A csiszolási technológiának köszönhetően könnyedén eltávolíthatóvá válnak a régi padlóburkolatok, egyszerűen kiegyenlíthetővé az alatta lévő betonfelületek és ennek eredményéül létre hozható egy tökéletesen kialakított fogadófelület a padló további kezeléséhez…
… mindez egyetlen technológia használatával elérhető! Amit Husqvarna Superprepnek hívunk.

Miért a Csiszolás a legjobb módszer?

– Az egyszerűsége miatt

A Husqvarna Superprep ™ alkalmazása egy rendkívül egyszerű módszer. Használhatod ugyanazt a gépet, függetlenül attól, hogy mit csiszolsz. Hiszen a főszerep mindig a gép alatt található szerszámoké.

Szerszámok

A HUSQVARNA Superprep ™ szerszámsorozat minden képességgel rendelkezik, amely egy tökéletesen előkészített felület létrehozásához kell, ha az időtakarékosság kulcsfontosságú tényező.

A sorozat sikeresen egyesíti a teljesen új EZ PREP sorozatot az eddig már jó ismert T-rex sorozattal és a Ravager eszközökkel, így egy komplett, fejlett rendszert hozva létre a felület előkészítéshez. Ezt a rendszert röviden csak Husqvarna Superprep-nek vagy zöld szerszám sorozatnak emlegetjük. 

Közel 50 éven át a maró és szemcseszóró gépek ugyanúgy néztek ki és működtek. Azoknak, akik még mindig úgy gondolják, hogy ezek a módszerek a padló megmunkálásának legokosabb módjai, itt az ideje ezt az egészet újra gondolni. A Husqvarna gépeinek és eszközeinek fejlesztése azt jelenti, hogy egyáltalán nincs ok a régimódi módszerek és berendezések további használatára.

Superprep szerszámcsalád

A Husqvarna berendezéseinek használói világszerte lépést tartanak a fejlesztésekkel, így minden alkalommal időt és pénzt takarítanak meg, amikor elkezdik használni ezeket a modern berendezéseket .

Nincsen túl kicsi vagy túl nagy munka.

A Husqvarna termékkínálatában olyan szerszámok és gépek találhatók, amelyek az szélcsiszolástól a kis területek megmunkálásán keresztül, a nagy, több ezer négyzetméter nagyságú területek csiszolásáig mindent lefednek.

Hagyományos felület előkészítési módszerek

Szemcseszórás – A szemcseszórás alapvető hibája, hogy ez az eljárás inkább egy felület tisztítási, mint sem felület előkészítési módszer, hiszen nem igazán szünteti meg a felületen fellelhető hullámokat és egyenetlenségeket. Így a fogadó felület egyenetlenségéből később milliónyi kis hiba születhet, ahol sok esetben a megoldás a felület újraburkolása, amely rendkívül költséges megoldás lehet.

Marás – A Marás egy eléggé drasztikus beavatkozás, amely úgy próbálja elérni a végleges eredményt, hogy a szerszám folyamatosan üti a felületet, amely által a felületen mikro-, és hajszál repedések keletkeznek, amelyek szerkezetében gyöngítik a padlót. Ennek eredményeképp a későbbiekben a már készre burkolt felület könnyen megrepedezhet, felválhat. 

A legjobb megoldás

Na de akkor mégis mi lehet a megoldás? Természetesen az Epo-trend Kft. által kínált felület előkészítő gépek és szerszámok. Vállalkozásunk már hosszú évek óta kapcsolatban áll minden féle beton felületek kialakításával, így az idők során szenvedélyünkké vált a szuper síkpontos és szuperül megtisztított felületek kialakítása is.

A csiszolás előnyei:

+ Minden felületen működik

+ Sok felhasználási területen alkalmazható

+ A sima, tökéletesen előkészített felület mindig elérhető

+ A szélek is könnyen elérhetőek

+ Alacsony a zajszint és kevés a por

Tekints meg legnépszerűbb felület előkészítő gépeinket:

Epo trend betoncsiszolas

PG 280

Kicsi, de agilis

szélcsiszolás funkció

A Husqvarna PG 280 egy kicsi, agilis csiszológép melyet pillanatok alatt átalakíthatunk szélcsiszoláshoz. Különösen alkalmas kisebb felületeken felület-előkészítésre és csiszolásra, bevonat eltávolításra.

könnyű mozgatás

A gép a könnyebb szállítás érdekében szétszedhető, az alváz összecsukható az egyszerű kezelés és szállítás érdekében. Digitális üzemóraszámlálóval felszerelve.

PG 400

Hihetetlen
bontó erő

Hatékony burkolat bontás

A Husqvarna PG 400 egy nagyon erős egytárcsás, háromfázisú csiszológép hihetetlen bontó-felfejtő hatékonysággal. Tökéletes választás padlóburkolatok eltávolításához, öntött dilatációkhoz és a beton öntési hibáinak eltüntetéséhez.

könnyű mozgatás

A gép a könnyebb szállítás érdekében szétszedhető, az alváz összecsukható az egyszerű kezelés és szállítás érdekében. Digitális üzemóraszámlálóval felszerelve.

PG 690 RC

Egy kompakt megoldás

Egyszerű szállítás

A PG 690 RC egy távirányítós, nagy teljesítményű padlócsiszoló gép, de még mindig elég kompakt ahhoz, hogy áthaladjon egy standard méretű ajtón. A motoros hajtás egyszerűsíti a szállítást is. Ez a csiszológép a legjobb választás a legtöbb csiszoló munkához, mind ipari, mind kereskedelmi környezetben. A bolygómozgásos rendszer és a továbbfejlesztett, egyedülálló Husqvarna Dual Drive Technology ™ kiváló csiszolási teljesítményt nyújt.

Extra csiszolási nyomás

Az extra csiszolási nyomáshoz beállítható súlyok és a LED-lámpák opcionálisak. Minden csiszolási munkára alkalmazható: padló előkészítése, csiszolása és polírozása

hermetikusan zárt

A megbízhatóság maximalizálása és a karbantartás csökkentése érdekében a PG 690 RC létfontosságú alkatrészeit a hermetikusan lezárt csiszolófej és az elektromos szekrény védik a portól és az iszaptól.

PG 830 S

Hihetetlen
bontó erő

agresszív

A PG 830 S padlócsiszológép a csiszolás teljesítményére összpontosít és leginkább felület-előkészítési munkákhoz ajánlott, de jó választás a legtöbb csiszolási munka elvégzésére is. Ez a gép a Husqvarna PG sorozat legnagyobb padlócsiszoló gépének az egy motoros változata. Olyan felhasználóknak ajánlott a leginkább, akik a nem motorizált meghajtást részesítik előnyben.

Extra csiszolási nyomás

A PG 830 S könnyen használható, még mindig nagy kapacitással a 800 mm-es csiszolási szélességnek köszönhetően. Az extra csiszolási nyomáshoz beállítható súlyok opcionálisak.

hermetikusan zárt

A legfontosabb alkatrészek a maximális megbízhatóság és alacsony karbantartás érdekében a por és iszap ellen el vannak zárva.