betoncsiszolás

mesterfokon

A HAGYOMÁNYOS ÉPÍTŐIPARI TECHNOLÓGIÁK PIACA EGYRE CSAK SZŰKÜL.

Küldetésünk, hogy csiszológépeink, por- és iszap kezelő rendszereink, gyémánt szerszámaink és padlómegoldásaink teljes és feladatra szabható rendszerével biztosítsuk ügyfeleink részére a padlócsiszolás minden tudás és eszköztárát.

MShine Márvány Pad (1)

Páratlan termelékenység

Mint a padlócsiszolás szakértője, biztosan te is sokszor állsz szemben új kihívásokkal nap, mint nap.

A betonfelület állapota nem mindig olyan, mint amire számítunk, és van, hogy az elérni kívánt végeredményhez több idő kell… csak egy dolog nem változik, a határidő. Az olyan berendezések és eszközök használata, amelyek a felhasználó igényeihez viszonyulnak és jól átgondolt rendszerben működnek, segítenek több időt tölteni produktív munkavégzéssel.

 

Kiváló eredmény

A kívánt eredmény elérése érdekében a megfelelő eszközök mellett szakmai tapasztalatra is szükség van az anyagok és az eszközök maximális termelékenységének eléréséhez, valamint a szép és műszakilag tökéletes végeredmény eléréséhez.

A legszélesebb padlócsiszoló portfólió Magyarországon

Padlócsiszoló gépparkjaink úgy lettek kifejlesztve, hogy minden feladathoz jól alkalmazkodjanak, valamint, hogy minden igényt a legmagasabb szinten kielégítsenek.

Általánosságban elmondható, hogy a padlócsiszolás feledatát a lehető legrövidebb idő alatt és a legtermékenyebb módon szeretnénk elvégezni. Így fontos, hogy az adott feladathoz a megfelelő gépcsaládokból válasszunk hű társakat magunk mellé.

imerkedj meg

A Duratiq gépcsaláddal

duratiq series

ARRA SZÜLETETT, HOGY CSAK DOLGOZZON. ÉS DOLGOZZON. ÉS DOLGOZZON.

A csiszolófej kialakítása egyenlő arányban alapul a pontosságon és az erőn. A porzáró, hermetikusan tömített kialakítás minden alkatrész élettartamát megnöveli, ugyanakkor a csiszolási pontosságot is javítva.

duratiq series

duratiq 8

Intuitív vezérlés

Megbízható

A HTC 8 a DURATIQ technológiával felszerelt csiszológépek legnagyobb típusa, amely egyet jelent a működési megbízhatósággal, pontossággal, vezérléssel és teljesítménnyel. A gép intuitív digitális vezérlőpanellel van felszerelve, amely folyamatos visszajelzést, és ezáltal a csiszolási folyamatok feletti irányítást biztosít.

porálló

A csiszolófej és az elektromos szekrény teljes mértékben porálló, hermetikusan tömített kialakítása védelmet biztosít a létfontosságú alkatrészek számára, és meghosszabbítja azok élettartamát.

Kiegyensúlyozott

A jól kiegyensúlyozott vázkialakításnak köszönhetően a HTC 8 padlócsiszoló könnyen működtethető, kiváló ergonómiájú, valamint speciális biztonsági funkciókkal van ellátva.

duratiq 6

Hosszú élettartam

Megbízható

A HTC 6 a DURATIQ technológiával felszerelt csiszológépek második legnagyobb típusa, amely egyet jelent a működési megbízhatósággal, pontossággal, vezérléssel és teljesítménnyel. A gép intuitív digitális vezérlőpanellel van felszerelve, amely folyamatos visszajelzést, és ezáltal a csiszolási folyamatok feletti irányítást biztosít.

porálló

A csiszolófej és az elektromos szekrény teljes mértékben porálló, hermetikusan tömített kialakítása védelmet biztosít a létfontosságú alkatrészek számára, és meghosszabbítja azok élettartamát.

Kiegyensúlyozott

A jól kiegyensúlyozott vázkialakításnak köszönhetően a HTC 6 padlócsiszoló könnyen működtethető, kiváló ergonómiájú, valamint speciális biztonsági funkciókkal van ellátva.

duratiq 5

Ultrakompakt

Nagy teljesítmény

HTC 5 a DURATIQ technológiával felszerelt csiszológépek legkisebb típusa. Ultrakompakt és nagy teljesítményű bolygóműves csiszológép, mindenféle csiszolási munkához megfelelő, három csiszolótárcsával, továbbá 2,2, és 4 kW-os motorváltozatban is kapható. Akárcsak a DURATIQ technológiával felszerelt, nagy méretű típusok, ez a gép is el van látva intuitív digitális vezérlőpanellel, amely biztosítja a gép teljesítményének maximalizálásához szükséges vezérlést és pontosságot.

könnyen szállítható

A csiszolófej és az elektromos szekrény porálló kialakítása, valamint a nagy teljesítményű összetevők által biztosított pontosság nagy fokú megbízhatóságot és jobb csiszolási pontosságot biztosít. A szállítás előtt a váz könnyedén leválasztható a csiszolófejről, a súlyok pedig leszerelhetők.

imerkedj meg

A PG gépcsaláddal

Husqvarna PG sorozat

A beton padlók előkészítése és polírozása, valamint a terazzo padlók és más természetes kő padlófelületek javítása és fényezése igencsak időigényes feladat. Küldetésünk, hogy lehetővé tegyük mindenkinek a maximális teljesítmény elérését, azáltal, hogy rendszert biztosítunk a számukra, amely magába foglalja a szabadalmaztatott Dual Drive technológát, a távvezérelt PG 830 RC és PG 690 RC gépeket, illetve a hatékony por és iszapkezelő temékcsaládot. 

Husqvarna PG sorozat

PG 830 RC

Extra termelékenység

dual drive

A PG 830 RC a Husqvarna PG-sorozat legnagyobb és legerősebb távirányítós padlócsiszológépe. A távirányító lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a csöveket és kábeleket csiszolás közben is könnyedén mozgassa. A bolygómozgásos rendszer és a továbbfejlesztett, kizárólag a Husqvarna által üzemeltetett Dual Drive Technology ™ rendkívüli termelékenységet nyújt. Az extra csiszolási nyomáshoz beállítható súlyok és a LED-es lámpák opcióként kaphatók.

sokoldalúság

Minden munka elvégzésére alkalmas: padló előkészítése, csiszolása és polírozása. A motoros hajtás egyszerű szállítást, jobb ergonómiát és kiemelkedő csiszolási eredményeket kínál.

megbízhatóság

A megbízhatóság maximalizálása és a karbantartás csökkentése érdekében a PG 830 létfontosságú alkatrészeit a hermetikusan lezárt csiszolófej és az elektromos szekrény védik a portól és az iszaptól.

PG 690 RC

Egy kompakt megoldás

Egyszerű szállítás

A PG 690 RC egy távirányítós, nagy teljesítményű padlócsiszoló gép, de még mindig elég kompakt ahhoz, hogy áthaladjon egy standard méretű ajtón. A motoros hajtás egyszerűsíti a szállítást is. Ez a csiszológép a legjobb választás a legtöbb csiszoló munkához, mind ipari, mind lakossági, mind kereskedelmi környezetben. A bolygómozgásos rendszer és a továbbfejlesztett, egyedülálló Husqvarna Dual Drive Technology ™ kiváló csiszolási teljesítményt nyújt.

Extra csiszolási nyomás

Az extra csiszolási nyomáshoz beállítható súlyok és a LED-lámpák opcionálisak. Minden csiszolási munkára alkalmazható: padló előkészítése, csiszolása és polírozása

hermetikusan zárt

A megbízhatóság maximalizálása és a karbantartás csökkentése érdekében a PG 690 RC létfontosságú alkatrészeit a hermetikusan lezárt csiszolófej és az elektromos szekrény védik a portól és az iszaptól.

PG 400

Hihetetlen
bontó erő

Hatékony burkolat bontás

A Husqvarna PG 400 egy nagyon erős egytárcsás, háromfázisú csiszológép hihetetlen bontó-felfejtő hatékonysággal. Tökéletes választás padlóburkolatok eltávolításához, öntött dilatációkhoz és a beton öntési hibáinak eltüntetéséhez.

könnyű mozgatás

A gép a könnyebb szállítás érdekében szétszedhető, az alváz összecsukható az egyszerű kezelés és szállítás érdekében. Digitális üzemóraszámlálóval felszerelve.

Gépek nagyobb területek megmunkálásához:

Husqvarna kínálatunkban megtalálható olyan gép is, amely könnyedén birkózik meg a nagyszámú négyzetméterekkel is. A kifejlett technológiának és a távvezérlésnek köszönhetően, olyan társat biztosítunk a számodra, amely biztos nem riad meg a nagyobb területek megmunkálásától sem, míg te kényelmesen és átláthatóan irányíthatod a csiszolás összes folyamatát:

HTC 950 RX

A csiszológépek királya

Nagy felületekhez

A HTC 950 RX egy távvezérelt csiszológép nagy felületekhez. Bolygóműves csiszológép négy csiszolótárcsával, és számos, a kapacitást növelő és a kezelői ergonómiát javító funkcióval. A beépített Mist Cooler rendszer megelőzi a fémszerszámok túlmelegedését a csiszolás során, és jelentősen megnöveli a gép csiszolási kapacitását.

Hajlékony

A gép hajlékony, lebegő burkolattal van felszerelve, amely megelőzi a por szétszóródását, valamint a sarkokhoz és élekhez közelebbi csiszolást tesz lehetővé.

beépített súlyrendszer

A HTC 950 RX emellett beépített súlyrendszerrel is fel van szerelve a csiszolási nyomás többpozíciós beállításának lehetőségével, a be- és kirakodás idejére pedig akkumulátoros tápellátást biztosít.