fbpx

betoncsiszolás

profi megoldások

Csiszológépek

Csiszoló gépeink széles választéka segít, hogy mindig megtaláld a tökéletes megoldást.

Porkezelés

Por-, és iszapkezelő rendszereink mindig biztonságos munkakörnyezetet garantálnak.

Gyémántszerszámok

Gyémánt szerszámok széles választéka minden típusú betonfelület csiszolásához.

Segédanyagok

Segédanyagaink minden feladatra és problémára tökéletes megoldást biztosítanak.

hihetetlenül
termelékeny

BIZTONSÁGOT
GARANTÁLÓ

HOSSZÚ
ÉLETTARTAMÚ

mindent
megoldó

Epo-trend Kft. Piacvezető padlómegoldásokat forgalmazunk

Forradalmi és átfogó padlómegoldások és technológiák a Padlók Szakértőjétől.
Epo-trend - több, mint 15 éve a szakmában.

A padlók szakértőjeként olyan széleskörű megoldásokat kínálunk a különböző padlókkal és speciális felületekkel kapcsolatos problémákra, amelyek bizonyítottan a legmagasabb hatékonysággal segítenek partnereinknek kiváló és magas minőségű eredményeket elérni.

Eszközparkunk, szerszámkészletünk és technológiáink egyediségnek és rendkívüli népszerűségnek örvendenek nem csak a hazai, de a nemzetközi piacokon is. 12 éve járulunk hozzá a fenntartható és sokoldalú ipari padlók, kereskedelmi , design és csiszolt beton felületek kialakításához.

Piacvezető megoldások

Az Epo-trend pályafutását vállalkozásként már több, mint 20 éve kezdte, mint padlóburkolással foglalkozó kivitelező cég. A folyamatos fejlődésre és a korszerű és környezetkímélő technológiák használatára való igény juttatta el mai pozíciójába, amikor is piacvezető és egyedi padlómegoldásokat és ezekhez a megoldásokhoz szorosan kapcsolódó és támogató eszközparkot és technológiákat forgalmaz.

Padlómegoldások A-tól Z-ig

Az Epo-trendnél az egész technológiát átgondoltuk, így nem csak a padló kialakításához szükséges eszköz, segédanyag és géppark áll kivitelező partnereink rendelkezésére, de a padló életútját követő és javító forradalmi és környezetbarát karbantartási rendszereket is forgalmazzuk a fenntartható padlókialakítások hosszú élettartamának megtartása érdekében.

Partnereink támogatása

Célunk, hogy partnereink teljes körű támogatásban részesüljenek projektjeik megvalósítása során, annak érdekében, hogy a folyamat minden fázisában rendelkezésükre tudjunk állni, mind szakmai tanácsadás, mind a megfelelő eszközök és stratégia biztosítása szempontjából.