fbpx

projektek

partnereink munkái

kreatív megoldás minden padló problémára

Az Epo-trend Kft. már több, mint 15 éve van jelen a piacon a betoncsiszolás és padlómegoldások szakterületén, ahol piacvezető megoldásokat, technológiát és gépparkot kínál a padlóval kapcsolatos problémákra. Velünk dolgozó partnereink mindig a legmagasabb minőségű és legfejlettebb megoldásokat alkalmazzák minden munkájuk során. Ennek köszönhetően kiemelkedő és fontos projekteken vehetnek részt, hiszen az Epo-trend Kft. mindig egy megbízható háttért biztosít számukra.

partnereink Projektjei

Epo-trend Kft. Piacvezető padlómegoldásokat forgalmazunk

Forradalmi és átfogó padlómegoldások és technológiák a Padlók Szakértőjétől.
Epo-trend - több, mint 15 éve a szakmában.

A padlók szakértőjeként olyan széleskörű megoldásokat kínálunk a különböző padlókkal és speciális felületekkel kapcsolatos problémákra, amelyek bizonyítottan a legmagasabb hatékonysággal segítenek partnereinknek kiváló és magas minőségű eredményeket elérni.

Eszközparkunk, szerszámkészletünk és technológiáink egyediségnek és rendkívüli népszerűségnek örvendenek nem csak a hazai, de a nemzetközi piacokon is. 12 éve járulunk hozzá a fenntartható és sokoldalú ipari padlók, kereskedelmi , design és csiszolt beton felületek kialakításához.

Piacvezető megoldások

Az Epo-trend pályafutását vállalkozásként már több, mint 20 éve kezdte, mint padlóburkolással foglalkozó kivitelező cég. A folyamatos fejlődésre és a korszerű és környezetkímélő technológiák használatára való igény juttatta el mai pozíciójába, amikor is piacvezető és egyedi padlómegoldásokat és ezekhez a megoldásokhoz szorosan kapcsolódó és támogató eszközparkot és technológiákat forgalmaz.

Padlómegoldások A-tól Z-ig

Az Epo-trendnél az egész technológiát átgondoltuk, így nem csak a padló kialakításához szükséges eszköz, segédanyag és géppark áll kivitelező partnereink rendelkezésére, de a padló életútját követő és javító forradalmi és környezetbarát karbantartási rendszereket is forgalmazzuk a fenntartható padlókialakítások hosszú élettartamának megtartása érdekében.

Partnereink támogatása

Célunk, hogy partnereink teljes körű támogatásban részesüljenek projektjeik megvalósítása során, annak érdekében, hogy a folyamat minden fázisában rendelkezésükre tudjunk állni, mind szakmai tanácsadás, mind a megfelelő eszközök és stratégia biztosítása szempontjából.