fbpx

oktatás

válj te is a betoncsiszolás mesterévé

Kinek ajánljuk?

Az Epo-Trend Kft. rendszeresen, igény szerint, akár havonta több alkalommal is, szervez bemutatókat telephelyén a csiszolt-polírozott betonkialakítások és a gyémánt-technológiai megoldások iránt érdeklődő kivitelezők, építészek és tervezők számára. Erre önálló, elkülönített oktató helyiség áll rendelkezésre, ahol kényelmes és modern körülmények között sajátíthatják el a tudást az érdeklődők, a technológia gyakorlati részének elsajátításához pedig saját minta csiszolási terület áll rendelkezésre.

oktatas epo trend

Gépvásárlás és Oktatás

Az Epo-trendnél nagy hangsúlyt fektetünk a tudásra és a technológia ismeretére, így minden gépvásárláshoz tartozik oktatás és továbbképzés szolgáltatás is, hogy ügyfeleink könnyedén birkózzanak meg  minden felmerülő problémával és szaktudásuknak köszönhetően kiváló eredményeket érhessenek el munkájuk során. 

Szakmai támogatás

Az Epo-trend Oktatás és Továbbképzés  szolgáltatása továbbá biztosítja azt, hogy minden partnerünknek szakmai támogatást biztosítunk projektjeik megvalósítása során is. Technológiai szaktanácsadó kollégáink szinte mindig úton vannak, hogy segítséget és szakmai tanácsadást nyújtsanak ügyfeleinknek, valamint időközönként megrendezett továbbképzéseink és workshopjaink biztosítják azt, hogy mindig naprakész információval rendelkezzen mindenki.

oktatas epo trend

tanulj a legjobbtól

Több, mint 15 éves tapasztalatunknak köszönhetően szinte mindent tudunk és ismerünk, ami csak a betoncsiszoláshoz, felület előkészítéshez, betonjavításhoz vagy padlókarbantartáshoz kapcsolódhat. 

Munkarend

Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: - ZÁRVA

Itt megtalálsz minket:

6800, Hódmezővásárhely,
Szántó Kovács János utca 114.
Telefon:+36-62/244-726
Fax:+36-62/244-725
Email: info@epo-trend.hu