fbpx

Lakossági környezet

 

A Superfloor megoldások, olyan modern padlómegoldások, amely a minimalista, letisztult vonalat követve, kimagaslóan jó megjelenésűek bármely környezetben.

Így lakossági vonatkozásbal is rendkívül attraktív eredményt tudnak elérni. Az ilyen padlókon mért fényvisszaverődés értéke is a magas kategóriába sorolható (ha azt a megfelelő Superfloor koncepcióval csiszolják fel), amely nem csak tisztább és komfortosabb lakókörnyezetet biztosít, de hozzájárul a világítás költségeinek csökkentéséhez is – „a megvilágítás mértéke akár 15-30%-al is csökkenthető, a kívánt fénymennyiség eléréséhez.” 

A végeredmény minden esetben egy szuper erőkkel felruházott Padló. 

Probléma a Funkcionális tereknél

Sokszor garázsaink és melléképületeink padlójára nem szentelünk annyi figyelmet, mint amennyi szükséges lenne. Így fordulhat elő, hogy a magas igénybevételnek kitett területek hamar tönkre mennek, porlódnak, morzsolódnak, foltossá és szennyezetté válnak. A már valamilyen anyaggal leburkolt felületek az idő múlásával egyre kevésbé lesznek funkcionálisak, hullámossá, töredezetté és egyenetelenné válnak. A titok legtöbbször abban rejlik, hogy a fogadó felület nem lett megfelelően kialakítva, így az ott keletkezett hibák hatással vannak a felületre fektetett burkolatra. Legtöbbször a legjobb megoldás ezeken a területeken, ha nincs is burkolat.

Superfloor Gold
Superfloor Silver

Probléma az Esztétikai tereknél

Manapság már ideje másként gondolnunk a beton padlóra. A beton padló is lehet esztétikus és látványos dekor eleme otthonunknak. Minden nap megküzdünk otthonunk felületeinek tisztán tartásával. A csiszolt beton felületek nem csak azért néznek ki előnyösen egy lakásban mert a minimalista, letisztult vonalat követik, hanem mert karban tartásuk rendkívül egyszerű és ezért eredményül egy mindig gyönyörűen fényes és impozáns felületet láthatunk. A funkcionalitás itt is nagy szerepet játszik, főleg ha folt és olaj védelemre gondolunk akár egy konyhai vagy nappali területen.

Superfloor - Végre egy korrekt megoldás a padlóval kapcsolatos problémákra.

Megoldásként kínáljuk padló koncepciónk, hiszen az eltérő, de egész éves folyamatos termelés miatt nem állhat le az üzem, így koncepciónk megfelelően áthidalja ezt a problémát, mivel szálló pormentes kivitelezéssel tudunk a feldolgozó területen dolgozni.

A Superfloor™ eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a Husqvarna gépeivel és gyémántszerszámaival száraz, szállópormentes technológiával megcsiszolják és felpolírozzák. A folyamat tartalmazza az adott fázisnak, ill. megrendelői igényeknek megfelelő impregnálást is (keményítés, póruszáró tömörítés, hidrofobizálás, felületvédelem). Az eljárás során a beton felső, leggyengébb, cementtejes részét távolítják el. Ez után válik láthatóvá a betonban található töltőanyag (jellemzően folyami kavics, de lehet andezit, bazalt, mészkő vagy akár alkáliálló üveg), mely a Superfloor™ csodálatos szépségét biztosítja. Ezzel együtt a beton belső, rendkívül kemény struktúrája kerül a felszínre, ami egyenletesen sima, gazdaságosan és olcsón fenntartható nagyon sokáig. Ráadásul a teljes folyamat száraz technológián alapszik, nem keletkezik sem iszap sem szálló por, a kivitelezés akár üzem közben is végezhető.

Az elkészült felület síkpontossága nagymértékben javítható az alapfelülethez képest. A különböző fázisokban a fényesség eltérő, de a minimumot el kell érniük. Igény esetén a Superfloor™ eljárásba minimális pluszköltséggel a betonszínezés beilleszthető.

Találd meg a hozzádillő Superfloor koncepciót

BRONZ

A Superfloor BRONZE padlómegoldásunk matt és fényes kivitelben is elkészíthető. A BRONZE padló valamely kéregerősítővel vagy saját anyagában felglettelt kiindulási állapotot igényel. Ezen eljárásban nem törekszünk a mélycsiszolásra, ezért a feleület egyenességi jellemzői nem változnak meg. Megjelenésében, apró szemcsék-kavicsok a jellemzők, teljesképként majdnem homogén, betonszínű felületet látunk. Kiindulási állapottól függően 3-5 csiszolási lépéssorral alakul ki a végeredmény.

Kiváló megoldás lehet ez a padló bármely ipari, kereskedelmi vagy olyan életterekben, ahol a minimalista stílus jegyek és a verhetetlen tartósság az igény. Mint bármely megoldásunkat a BRONZE padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

SILVER

A Superfloor SILVER padlómegoldásunk matt fényű kivitelben készíthető el. A SILVER padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. SILVER megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. A SILVER esetében az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható.

Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a Silver padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink. 

GOLD

A Superfloor GOLD padlómegoldásunknál a felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható, de általában ezen padlófajtával szemben támasztott igények szerint magas fényeséggel szokták kivitelezni. A GOLD padló azért született, hogy a padlómegoldásban rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. GOLD megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális egyenesség eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból nagy százalék válik láthatóvá.

A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos és cementszürke foltok játékos váltakozásával egyedi padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a GOLD padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

PLATINUM

A Superfloor PLATINUM padlómegoldásunknál a felület rendkívül magas fényességig alakítható ki. A PALTINUM padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. PLATINUM megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. 

Mint bármely megoldásunkat a Platinum padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink. A felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható.

SZEMÉLYRE SZABJUK SUPERFLOOR PADLÓDAT.

Csak kattints a Padlóválasztóra és kezdhetjük is!

Working Process 1
A padló kiválasztása

A padló kiválasztása

Working Process 2
Műszaki tartalom

Műszaki tartalom

Working Process 3
Árajánlat

Árajánlat

Working Process 4
Partner kiválasztása

Partner kiválasztása

Working Process 5
Tényleges árkalkuláció

Tényleges árkalkuláció

Working Process 6
Kivitelezés és dokumentálás

Kivitelezés és dokumentálás

Working Process 7
Mérés és minősítés

Mérés és minősítés

Working Process 8
Padló átadása

Padló átadása