fbpx
Superfloor gold padló

Kereskedelmi környezet

Ha tűzálló, pormentes, csúszás biztos ipari padló megoldást keres, mindenféle bonyolult epoxy megoldás helyett, akkor a legjobb helyen jár.

Az olyan egyedülálló épületek, mint a parkolóházak és mélygarázsok, különböző magas gyalogos forgalmú kereskedelmi területek alakjukban, méretükben is olyan variációkat és különbségeket hordoznak, amelyek igazán nagy kihívások elé állítják a tervezőket, kivitelezőket a legmegfelelőbb padló burkolat kialakításában, legyen szó egyaránt a zárt és nyitott fedetlen részekről, a felhajtókról vagy a gyalogos közlekedésről. 

A végeredmény minden esetben egy szuper erőkkel felruházott Padló. 

Probléma a Mélygarázsok és Funkcionális tereknél

Egy társasházi egy szintes mélygarázs vagy óriási reptéri parkoló esetében is igen nagy költségekről beszélhetünk, mind a kialakítás, mind a karbantartás szempontjából. Ilyen épületekben a járművek fokozott rezgéseket keltenek, amelyek következménye a hajszálrepedések megjelenése, amelyekbe a járművekről lefolyó víz vagy a télen előforduló közúti olvasztósó bemosódhat a szerkezetbe és igen hamar károsodásnak indulhat az. A kipufogógázok általi CO2 kibocsátás megnő, amely lecsapódó párával együtt savasító hatású, amely tovább erősíti a padló burkolat károsodását, akár elszíneződését.

Kereskedelmi környezet esztétikus terek
kereskedelmi kornyzet superfloor bronz

Probléma az Esztétikai tereknél

Kereskedelmi padlók vonatkozásában megkülönböztetjük a funkcionális területeket és az esztétikai területeket. Ha az a cél, hogy az adott környezet esztétikus és szép legyen, akkor olyan Superfloor megoldást kell választanunk, amely egyedi és kiemeli a helyiség előnyeit. Az ilyen területek általában mindig szem előtt vannak, így fontos, hogy olyan padlót alakítsunk ki, amely rendkívül jól ellenáll a magas gyalogos forgalom által támasztott követelményeknek, magas kopásállósággal és csúszás mentes tulajdonságokkal rendelkezik. Manapság már egy jól funkcionáló padló is lehet szép, dekoratív és egy jövőbe mutató megoldás.

Superfloor - Végre egy korrekt megoldás a padlóval kapcsolatos problémákra.

Megoldásként kínáljuk padló koncepciónk, hiszen az eltérő, de egész éves folyamatos termelés miatt nem állhat le az üzem, így koncepciónk megfelelően áthidalja ezt a problémát, mivel szálló pormentes kivitelezéssel tudunk a feldolgozó területen dolgozni.

A Superfloor™ eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a Husqvarna gépeivel és gyémántszerszámaival száraz, szállópormentes technológiával megcsiszolják és felpolírozzák. A folyamat tartalmazza az adott fázisnak, ill. megrendelői igényeknek megfelelő impregnálást is (keményítés, póruszáró tömörítés, hidrofobizálás, felületvédelem). Az eljárás során a beton felső, leggyengébb, cementtejes részét távolítják el. Ez után válik láthatóvá a betonban található töltőanyag (jellemzően folyami kavics, de lehet andezit, bazalt, mészkő vagy akár alkáliálló üveg), mely a Superfloor™ csodálatos szépségét biztosítja. Ezzel együtt a beton belső, rendkívül kemény struktúrája kerül a felszínre, ami egyenletesen sima, gazdaságosan és olcsón fenntartható nagyon sokáig. Ráadásul a teljes folyamat száraz technológián alapszik, nem keletkezik sem iszap sem szálló por, a kivitelezés akár üzem közben is végezhető.

Az elkészült felület síkpontossága nagymértékben javítható az alapfelülethez képest. A különböző fázisokban a fényesség eltérő, de a minimumot el kell érniük. Igény esetén a Superfloor™ eljárásba minimális pluszköltséggel a betonszínezés beilleszthető.

Találd meg a hozzádillő Superfloor koncepciót

BRONZ

A Superfloor BRONZE padlómegoldásunk matt és fényes kivitelben is elkészíthető. A BRONZE padló valamely kéregerősítővel vagy saját anyagában felglettelt kiindulási állapotot igényel. Ezen eljárásban nem törekszünk a mélycsiszolásra, ezért a feleület egyenességi jellemzői nem változnak meg. Megjelenésében, apró szemcsék-kavicsok a jellemzők, teljesképként majdnem homogén, betonszínű felületet látunk. Kiindulási állapottól függően 3-5 csiszolási lépéssorral alakul ki a végeredmény.

Kiváló megoldás lehet ez a padló bármely ipari, kereskedelmi vagy olyan életterekben, ahol a minimalista stílus jegyek és a verhetetlen tartósság az igény. Mint bármely megoldásunkat a BRONZE padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

SILVER

A Superfloor SILVER padlómegoldásunk matt fényű kivitelben készíthető el. A SILVER padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. SILVER megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. A SILVER esetében az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható.

Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a Silver padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink. 

GOLD

A Superfloor GOLD padlómegoldásunknál a felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható, de általában ezen padlófajtával szemben támasztott igények szerint magas fényeséggel szokták kivitelezni. A GOLD padló azért született, hogy a padlómegoldásban rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. GOLD megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális egyenesség eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból nagy százalék válik láthatóvá.

A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos és cementszürke foltok játékos váltakozásával egyedi padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a GOLD padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

PLATINUM

A Superfloor PLATINUM padlómegoldásunknál a felület rendkívül magas fényességig alakítható ki. A PALTINUM padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. PLATINUM megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. 

Mint bármely megoldásunkat a Platinum padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink. A felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható.

SZEMÉLYRE SZABJUK SUPERFLOOR PADLÓDAT.

Csak kattints a Padlóválasztóra és kezdhetjük is!

Working Process 1
A padló kiválasztása

A padló kiválasztása

Working Process 2
Műszaki tartalom

Műszaki tartalom

Working Process 3
Árajánlat

Árajánlat

Working Process 4
Partner kiválasztása

Partner kiválasztása

Working Process 5
Tényleges árkalkuláció

Tényleges árkalkuláció

Working Process 6
Kivitelezés és dokumentálás

Kivitelezés és dokumentálás

Working Process 7
Mérés és minősítés

Mérés és minősítés

Working Process 8
Padló átadása

Padló átadása