fbpx

vállalkozói program

Válj te is Superfloor partnerré

A HAGYOMÁNYOS ÉPÍTŐIPARI TECHNOLÓGIÁK PIACA EGYRE CSAK SZŰKÜL.

Itt az idő, hogy megragadd a lehetőséget és elkezdj valami igazán egyedi, költséghatékony és környezetbarát technológiát alkalmazni vállalkozásodban. Gyorsan tanulható, hamar megtérülő és jövőbe mutató megoldásaink csak Rád várnak.

gepberles epotrend

Betoncsiszolás

Konstansan növekvő projektigény a piacon!

A Beton egy csodálatos anyag és szinte mindenhol megtalálható. Gondolnád, hogy egy kis csiszolással gyönyörű, utánozhatatlan és funkcionális padló alakítható ki belőle? Szinte minden környezetben tökéletesen megállja a helyét legyen szó raktár helyiségről, gyártó üzemről, ipari vagy kereskedelmi létesítményről, de akár egy otthonnak is letisztult és minimalista kisugárzást kölcsönöz.

Gondosan kidolgozott technológiánknak és magas minőségű gépparkunknak köszönhetően Te is könnyedén elsajátíthatod a Betoncsiszolás minden fortélyát, amely segítségével szinte gyerekjáték gyönyörű padlókat alkotni.

Ismerd meg egyedi technológiánkat és padlómegoldásainkat, amelyek egy következő szintre emelhetik vállalkozásod.

Husqvarna Superfloor - az eredeti csiszolt beton koncepció

A Superfloor™ eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a Husqvarna gépeivel és gyémántszerszámaival száraz, szállópormentes technológiával megcsiszolják és felpolírozzák. A folyamat tartalmazza az adott fázisnak, ill. megrendelői igényeknek megfelelő impregnálást is.

Az eljárás során a beton felső, leggyengébb, cementtejes részét távolítják el. Ez után válik láthatóvá a betonban található töltőanyag, mely a Superfloor™ csodálatos szépségét biztosítja. Ezzel együtt a beton belső, rendkívül kemény struktúrája kerül a felszínre, ami egyenletesen sima, gazdaságosan és olcsón fenntartható nagyon sokáig.

Ráadásul a teljes folyamat száraz technológián alapszik, nem keletkezik sem iszap sem szálló por, a kivitelezés akár üzem közben is végezhető.

Instant kezdés ITT!

lépj kapcsolatba velünk!

Szolgaltatasaink epo trend

Kövesd a lépéseket

A sikeres vállalkozáshoz vezető úton!

1. Kapcsolat

Töltsd ki az űrlapot, csupán 1 perc az egész.

2. Visszahívás

Kollégáink rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot.

3. Konzultáció

Egyéni konzultációt biztosítunk időlimit nélkül.

4. Demózás

Bemutatjuk a technológiát akár külső helyszínen is.

5. Árajánlat

Egyedi árajánlatot készítünk, több finanszírozási opcióval

6. Oktatás

A gépcsomagod átvétele után egyedi elméleti és gyakorlati oktatást tartunk

7. Támogatás

Szakmai támogatást nyújtunk minden projektedhez

8. Szerviz

Egyedi szerviz szolgáltatásunk segítségével biztosítjuk munkáid folyamatosságát

9. Projektek

Az Epo-trend stabil piaci jelenlétével generálja az állandó piaci igényt számodra.

Legyél te a legjobb!

Üdvözlünk a Jövődben!

A mai innovatív ember elméje folyton tervez és álmokkal van teli. Valami újat, hasznosat és maradandót szeretne teremteni. A jövőt jelenné formálva halad a változás útján, hogy élhetőbb és jobb hellyé alakítsa azt. Magadra ismertél? Akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy te is közénk tartozol.

Lépj át az akadályokon!

Ugye már te is belefáradtál…

Unod már a padlóépítést behatároló korlátokat, a jól bevált technológiák által kreált börtönt, ahol a kreativitás és az innováció szinte haldoklik? Sokszor állsz szembe megoldatlannak tűnő hibákkal és problémákkal? Nem tudsz szabadulni a „mikor lesz kész” és „mennyi ideig tart” kérdések ördögi köréből? Úgy érzed, hogy soha nem segít senki?

Mi segítünk!

Egy küldetés. Egy partner. Egy jövő.

Az Epo-trend Kft. küldetése olyan építőipari vállalkozások fejlődésének támogatása, amelyek célja a fejlődés és innováció útján való elindulás annak érdekében, hogy jobb, fenntarthatóbb és élhetőbb jövőt teremtsenek. Te is ebbe az irányba tekintesz? Ha igen, akkor gyere és építsük fel együtt ezt a jövőt. Hiszen a Jövő MOST kezdődik! Készen állsz? – Ha igen, akkor mindenképp kattints!

sulyok csiszologepen

Nagyszerű válaszaink vannak!

Kérdezz bármit a betoncsiszolásról!

Nem fog semmivel jobban csùszni mint bàrmilyen màs felület,sőt mèrèsekkel tudjuk igazolni hogy nem csùszik jobban.
Ami miatt csùszik az a vìz ès a ràkerült por.
Ha maga a beton szerkezetileg jò /megfelelő kemènysègű,jòl tömörìtett/ akkor sokkal tartòsabb mint egy parketta,mûgyanta vagy hidegburkolat.
Ha vèletlenül sèrül akkor is gyorsabban lehet javìtani mint bàrmely màs felületet.

Ezt nehèz megvàlaszolni mert sok tènyező befolyàsolja az àrat.Függ a kiindulàsi àllapottòl,vègeredmènytől /nem mindegy,hogy előtte le kell csiszolni mondjuk egy rèteg aljzatkiegyenlìtőt vagy esetleg sìkba kell marni.Ès termèszetesen nem.mindegy hogy csak felpolìrozom vagy kavics szerkezetig csiszolom.De függ a felület nagysàgàtòl ès hogy helyileg hol talàlhatò.

Egyik anyag sem arra van kitalàlva, hogy csiszolni lehessen. Inkàbb szintezèsre vagy egy közbenső rètegnek talàltàk ki burkolatok alà. Vègleges padlòt nagyon nehèz belôlük csinàlni
– a zsàkos esztrichet  abban az esetben lehet felcsiszolni ha minden zsàk anyaghoz teszünk pluszba jò minősègû cementet / 1,5-2 lapàttal egy 40 kg szàrazanyaghoz /.Az javìtani fog annyit az anyag kemènysègèn hogy csiszolhatò legyen.De ne földnedvesen dolgozzuk be!
– gipsz esztrichből nem lehet vègleges csiszolt/polìrozott felületet lètrehozni .Minden folyamatnàl kis aprò lukak keletkeznek a felületen ami miatt nem lesz belőle esztètikailag is szèp padlò.

Az elkészült felületet szinte azonnal lehet használni. Az utolsó fázis minden esetben egy impregnálás, ami száradás-polírozás után egyből használható.

– Ez nagyban függ :

a. felület nagyságától és tagoltságától : A kivitelező akkora gépekkel fog felvonulni a munkára ami a terület sajátosságaihoz van méretezve.

b. kiválasztott koncepciótól: Minden padló koncepciónál van egy ajánlott szerszámsor amivel az adott felületet elő lehet állítani. A Platinum és Silver koncepciókat lehet a legtöbb szerszámmal előállítani.A Gold koncepciónál kevesebb fém szerszámot kell használni mint a Platinum és Silver esetében. A Bronze típus pedig csak polírozási lépéseket tartalmaz magában,így ez a legkevesebb szerszámmal előállítható padlótípus.

c. kiindulási állapottól: A kiválasztott padlónál nem mindegy, hogy milyen a kiindulási állapot. Ha nagyon roncsolódott a felület vagy egy nagy síkpontosságú felület a cél akkor jó eséllyel inkább marni kell a felületből. Így sok időt meg tudunk spórolni ami lényeges a kivitelezési időnél. 

d. a területen található áramforrástól : Visszatérő probléma, hogy nincs megfelelő áram. Nagyon fontos egy stabil hálózat a munkavégzés helyszínén mert ha több szakipar dolgozik a területen akkor az esetek többségében a csiszológépekhez már nem fog elég elegendő áram jutni / az ingadozó elektromos hálózat a gépeknek az élettartamát is befolyásolja /. Így ez is hátráltató tényező lesz a munka során.

Arra törekszünk, hogy Partnereinket boldoggá tegyük.

Csatlakozz te is bővülő Partner bázisunkhoz!

oktatas epo trend