fbpx

husqvarna Superfloor

inspiráló padlómegoldások a fenntartható jövőért

Hozd felszínre a Betonpadlók hihetetlen Szupererejét!

A betonpadló felülete alatt található a Husqvarna Superfloor ™, az eredeti csiszolt betonpadló, amely csak a megjelenésére vár. Az immár világelső koncepció több mint 20 évvel ezelőtt indult. A módszert az évek során sokat finomították, képzett vállalkozók a világ minden tájáról hatékony és strukturált eljárással fejlesztették a tökéletességig ezt a padló megoldást. Technikai szempontból a sikerünkért két különálló úttörő HTC újítás felelős – a szabadalmaztatott bolygómozgásos csiszológépek kifejlesztése és ugyanolyan egyedülálló HTC gyémánt szerszámok. Az eredmények teljesen páratlanok. (A HTC márka 2021. márciusától egybeolvadt a Husqvarna világmárkával)

 
 

Miért választja rengeteg ember a Husqvarna Superfloor™megoldást?

- Az eredeti módszert folyamatosan fejlesztették, finomították az évtizedek során, ezzel elérve egy professzionális eljárást.
-Átlagosan 40%-kal alacsonyabbak az életciklusköltségek, mint a hagyományos padlómegoldásoknál.
- Ugyanúgy működik az új padlóknál, mint a meglévő padlók felújításakor.
- A kivitelezés teljesen száraz, iszap, víz és szállópormentes.
- A padló egyenletesség javul, a padló síkpontossága a mélycsiszolási fázisok hatására megnő.
- Környezetbarát technológia. - Könnyen karbantartható, takarítható.

husqvarna superfloor a vilagban

Husqvarna Superfloor

Amikor a betonpadlót a legerősebb anyagból öntik, a kő adalékanyag a felület alatt leülepedik, és a felső felületen főleg cement marad. A Husqvarna Superfloor™ folyamata magában foglalja az újonnan öntött vagy meglévő betonpadló mechanikus javítását. A Husqvarna gépei és szerszámai standardizált lépések sorozatával csiszolják és polírozzák a betonpadlókat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont.

Szuper Erős

A Husqvarna SUPERFLOOR ™ szinte korlátlan élettartammal rendelkezik, és képes megbirkózni az elképzelhető legkeményebb külső hatásokkal is. A beton 80– 85% -ban kőből és homokból áll, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Superfloor ™ hasonló a sziklák alapanyagához. A Husqvarna Superfloorok az ajánlásoknak megfelelően történő tisztítása és karbantartása egy örök életű padlót eredményez.

Szinte minden környezetben használható. A Husqvarna Superfloor™ szinte bárhol használható. A természetesen szép felület pozitív benyomást kelthet üzleti környezetben, de tartósságát és egyenletességét elsősorban a gyárakban és a raktárakban tudják kihasználni. A könnyen tisztítható felület miatt a betonpadló népszerű iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, repülőtéri terminálok, tornatermek és más forgalmas, tartósan igénybe vett épületek körében is.

Szuper Környezetbarát

A Husqvarna SUPERFLOOR ™ nagyon költséghatékony megoldás – rövid és hosszú távra egyaránt. A négyzetméterenkénti költség meglepően alacsony, mivel a beton általában már a helyén van. De a Husqvarna Superfloor ™ intelligens alternatíva az új építéshez is, mivel a csiszolás már megkezdődhet akár az öntéstől számított 5–7 napon belül.

Költséghatékony karbantartás. A Husqvarna Superfloor™-t rendkívül könnyű újszerű állapotban tartani. A padló tisztán tartásának egyik egyszerű módja, ha gyémánt paddal ellátott padlótisztító gépet használunk. Ez nemcsak tisztítja a padlót, hanem mikro-csiszolást is végez rajta, mindössze víz használatával. A kézi tisztítás porszívóval vagy nedves törlőkendővel szintén jól kivitelezhető.

Néhány év után a padló természetes patinát nyer, de igény esetén újra csiszolható, hogy eredeti fényét visszaadjuk. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy a folyamat hányszor ismételhető meg.

Szuper Biztonságos

A Husqvarna Superfloor™ természetes anyagok felhasználásával készül. Nem termel port, rendkívül sima és egyenletes felület, amelyen az ipari gépek is biztonságosan haladhatnak. Azzal együtt, hogy csúszásmentes, megfelel a legmagasabb szintű elektromos berendezések kezelésére vonatkozó előírásoknak is. Tűzbiztonsági szempontból is a legmagasabb értékelést kapta.

Csúszásmentes. Bárki bármit mond, az erősen polírozott Husqvarna Superfloor™ csúszási balesetek tekintetében sokkal biztonságosabb, mint más padló, még nedvesen is. Teljesen biztonságos és kényelmes munkakörnyezetet teremt bárki számára.

Vibráció mentes. A rendkívül sima felület minimális rezgést mutat, ha targoncával mozgatjuk az árut rajta. Ez jobb munkakörnyezetet jelent, például a targoncák kezelői kevésbé vannak kitéve a vibráció okozta következményeknek. Ugyanakkor csökkenti a targonca kopási és karbantartási költségeit is. A sima, egyenletes betonpadló előfeltétele a magas öblös tároló rendszerek telepítésének is, különös tekintettel a tűrés határokra.

Szikra és tűzálló. Számos terület szigorú követelményeket támaszt az elektrosztatikus kisülés (ESD) ellenállásával szemben. A Husqvarna Superfloor ™ megfelel az amerikai ANSI / ESD szabványnak, amely kitűnő padlóvá teszi érzékeny környezetben is. A Husqvarna Superfloor ™ megfelel az A1FL szerinti legmagasabb EU tűzbiztonsági osztályozás (96/603 / EC) követelményeinek is, ezért teljesen tűzállónak tekinthető.

Szuper Fenntartható

A Husqvarna Superfloor™ környezetvédelmi szempontból is ideális választás. A betonpadló teljesen természetes összetevőkből áll – kőből, homokból, vízből és cementből. Mivel a folyamat gyakorlatilag kémiai anyag mentes, így remek választás mind az emberekre, mind a környezetre nézve.

gazdasagos superfloor

Minimális hatás. A Husqvarna Superfloor™ alkalmazásának folyamatához szükséges alapanyag – beton – már azonnal a helyszínen is van. A folyamat nagyon kevés energiát emészt fel, akár új építés, akár egy meglévő padló felújításakor. Nincs szükségtelen szállítás, nincs bontás. A Husqvarna hatékony csiszolóinak és nagy teljesítményű porszívójának köszönhetően a közvetlenül nem érintett munkaterületeken a munkavégzés szokásos módon folytatódhat. A Husqvarna Superfloor™ környezetvédelmi szempontból is ideális választás. A betonpadló teljesen természetes összetevőkből áll – kőből, homokból, vízből és cementből. Mivel a folyamat gyakorlatilag kémiai anyag mentes, így remek választás mind az emberekre, mind a környezetre nézve.

Költséghatékony karbantartás. A Husqvarna Superfloor™-t rendkívül könnyű újszerű állapotban tartani. A padló tisztán tartásának egyik egyszerű módja, ha gyémánt paddal ellátott padlótisztító gépet használunk. Ez nemcsak tisztítja a padlót, hanem mikro-csiszolást is végez rajta, mindössze víz használatával. A kézi tisztítás porszívóval vagy nedves törlőkendővel szintén jól kivitelezhető.

Néhány év után a padló természetes patinát nyer, de igény esetén újra csiszolható, hogy eredeti fényét visszaadjuk. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy a folyamat hányszor ismételhető meg.

Melyik Husqvarna Superfloor megoldás a legmegfelelőbb választás?

A Husqvarna Superfloor négy különböző koncepcióban áll rendelkezésre: bronz, ezüst, arany és platinum. A csiszolási mélység és a polírozási lépések száma különbözteti meg a felületeket.

Superfloor bronze

BRONZE

Finoman csiszolt felső rétegével a Bronze a legegyszerűbb Superfloor. A beton belső kőszerkezete nem lesz látható. Ez sima és matt felületet eredményez, kissé kisebb kopásállósággal. Legjobb olyan helyiségekben alkalmazni, ahol a padló igénybevétele kisebb.

Superfloor silver

SILVER

A Superfloor Silver a Platinum kevésbé fényes változata. Mivel a csiszolási mélység megegyezik Platinuméval és a kőszerkezet is teljes mértékben látható, így a padló nagyon erős. A kevesebb polírozási lépés miatt a padló felülete matt lesz.

Superfloor gold

GOLD

A Gold padlómegoldás azt jelenti, hogy a padló nincs olyan mélyen csiszolva, mint a platinumnál, de eléri ugyanazt a fényességet. A Gold megoldás tehát jó választás lehet a már sima és egyenletes betonpadlók számára, ahol az esztétikum fontos tényező.

Superfloor platinum

PLATINUM

A Platinum a legnépszerűbb és legtöbbször választott Superfloor felület, ha igazi terazzo hatású padlót szeretnénk. A padló többszöri mély csiszolásával és polírozásával simább, egyenletesebb padlót kapunk, teljesen látható kővázzal és páratlan kopásállósággal.

​Epo-trend Kft. – A te Professzionális partnered!

Terv. Segítünk abban, hogy a padlóval és a technológiával szemben állított elvárásaid maradéktalanul teljesüljenek. Az elejétől a végéig támogatunk és ott vagyunk melletted.

Innováció. Az Epo-trend Kft. korunk legmodernebb padlócsiszoló portfólióját és technológiáját forgalmazza, így biztosítva a mindig gyors és megbízható megoldásokat

Partnerség. Az Epo-trend Kft. a technológiát teljes mértékben támogatja a megfelelő, piacképes szaktudással, a folyamatosan bővülő raktár készlettel és az egyedi, termék specifikus szerviz szolgáltatással.

Teljesítmény. A Husqvarna vezeti a technológiai fejlődést a betonpadlók csiszolására és polírozására szolgáló gépek, eszközök és módszerek gyártása és kifejlesztése terén. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha ügyfeleink tökéletes eredményeket érnek el.

Lépj kacsolatba velünk!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és több információt szeretnél, vagy megismernéd jobban a technológiát vagy szeretnéd a gépeket és szerszámokat közelebbről is megismerni, akkor ne habozz felkeresni minket:

Epo-trend Kft.,

6800, Hódmezővásárhely

Szántó Kovács János utca 114.

tel.: +36-62/244-726

email: info@epo-trend.hu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Maradj Naprakész!

Kapcsolódó tartalmak

A felület előkészítés ÚJ KORSZAKÁBA lépünk!

husqvarna megoldások Burkoló vállalkozások FIGYELEM! – A felület előkészítés ÚJ KORSZAKÁBA lépünk! – avagy hogyan csökkents minimálisra a felület előkészítéssel és kiegyenlítéssel járó stresszt, miközben

Inspiráló padlómegoldások a fenntartható jövőért

husqvarna Superfloor inspiráló padlómegoldások a fenntartható jövőért Hozd felszínre a Betonpadlók hihetetlen Szupererejét! A betonpadló felülete alatt található a Husqvarna Superfloor ™, az eredeti csiszolt betonpadló, amely