fbpx

Gépbérlés

csiszolás, burkolat bontás, takarítás

Megoldások

Epo-trend Gépbérlés

– Az Epo-trend Kft lehetőséget biztosít bármely vállalkozás részére, hogy bizonyos gépeket bérbe vehessen különböző munkák elvégzéséhez, úgy mint csiszolás, burkolat bontás, takarítás vagy kőfelújítás. Fontos megjegyezni, hogy az Epo-trend Kft-nek ilyen szempontból csak bejegyzett vállalkozásokat áll módjában kiszolgálni.

– A bérlőnek a bérelni kívánt gépet az Epo-trend Kft. telephelyéről, az Epo-trend Kft nyitvatartási idejében van lehetősége átvenni. A bérlet minimális időtartama 1 nap.

– A gépek használatáért a bérlő bérleti díjat, a gép szerződésszerű (ugyancsak a telephelyre történő) visszaszállításának biztosítására pedig letéti díjat (kauciót) köteles fizetni. A letéti díj a bérlet tárgyát képező gép bérbevételekor, előre fizetendő. A letéti díjat Bérbeadó a gépnek a bérbeadással azonos állapotában történő, szerződésszerű visszaszolgáltatásakor Bérlő számára azonnal visszafizeti.

Válassz könnyedén

Megkönnyítjük
a felület előkészítés folyamatát.

A Husqvarna kisméretű csiszológépei lehetővé teszik, hogy rendkívüli hatékonyságot és egyenletességet érjünk el a felület előkészítési folyamatok során.

A gépek használata rendkívül egyszerű és a megfelelő szerszámsorral párosítva eddig soha nem látott eredményeket érhetünk el a maximálisan síkpontos fogadófelületek kialakításának területén.

Válassz könnyedén

Burkolatbontás
időtakarékosan.

A Contec Burkolat bontó gépek robosztus felépítésüknek és rendkívül magas termelékenységnek köszönhetően mindig a megfelelő társak, ha burkolat bontásra kerül a sor. A Contec BULL és OX gépek könnyedén küzdenek meg az összetett feladatokkal is.

Rendkívül alkalmasak a szőnyegpadló, járólap, PVC, vinil, parketta, gumipadló, sportpadló, membrán, sőt még akár vastagabb műgyanta felszedésére is.

Válassz könnyedén

Padlókarbantartás
gazdaságosan.

Gaomei takarító gépeink a magas minőségről, az intelligens kialakításról és a gazdaságos, ám hatékony felhasználásról híresek. A Gaomei gépei mindig remek társnak bizonyulnak, ha a kivitelezés közben lerakódott makacs szennyeződésekkel kell megküzdeni és gyorsan, magas színvonalú eredményeket akarunk elérni.

Válassz könnyedén

Kőfelújítás
hatékonyan.

Egytárcsás Univerzális Gaomei súrológépünknek és a felszerelhető különböző kőfelújításokhoz használt szerszámcsaládjainknak köszönhetően új lehetőségek nyílnak a felület felújítás területén is. A Gaomei FC 2517 egy rendkívül termelékeny és hatékony súrológép, amelyre akár 90 kg plusz súly is felpakolható, annak érdekében, hogy elérhessük a legmegfelelőbb súrolási nyomást. Gránit, márvány vagy beton padlók felújítására alkalmas szerszámcsaládjaink mindig biztosítják a kitűnő és megfelelő megoldásokat a használt és régi felületek felújításához.
Székhely

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Nyitva tartás

08:00 – 16.00 
Hétfő – Péntek

Kapcsolat

Telefon: +36-62/244-726
Email: megrendeles@epo-trend.hu

Segítünk! Gépbérlést igénylő űrlap

Bérelhető gépeink különösebb szaktudást nem igényelnek, de használatukhoz, illetve technológiai paramétereik megismeréséhez szakmai segítség szükséges, amelyet cégünk biztosít minden kedves ügyfelünknek.

Kollégáink a legjobb tudásuk szerint fognak kiszolgálni és a legoptimálisabb megoldást fogják megtalálni az adott helyzettől függően. Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül kapcsolatba lépünk veled!

Szolgaltatasaink epo trend