fbpx

husqvarna megoldások

Burkoló vállalkozások FIGYELEM! – A felület előkészítés ÚJ KORSZAKÁBA lépünk!

– avagy hogyan csökkents minimálisra a felület előkészítéssel és kiegyenlítéssel járó stresszt, miközben időt és pénzt takarítasz meg

Az előző cikkben már említést tettünk a csiszolási technológia előnyeiről, ha a tökéletes fogadó felület kialakítása a cél. Beszéltünk az ide tartozó és ezt a technológiát leghatékonyabban kivitelező gépcsaládokról, melyek mindig megbízható társak, bármilyen megoldhatatlannak tűnő problémával álljunk is szemben.

 A mostani részben viszont szeretnénk egy kicsit mélyebben elmerülni a csiszolási technológia rejtelmeiben. Szeretnénk megmutatni, hogy miért ajánljuk sokszor ezt a technológiát, más hagyományos eljárásokkal szemben. Hogy milyen rendszert épített fel a Husqvarna annak érdekében, hogy minden a felület előkészítéskor jelentkező problémára megoldást nyújthasson és hogy a munka költség, idő és munkaerő hatékonyan folyhasson tovább. Hogy mennyire környezettudatos és egyszerű ezen technológia alkalmazása. Hogy milyen szerszámok használata szükséges a tökéletes végeredmény elérése érdekében és hogy ezen szerszám rendszerek használata mennyire felhasználóbarát, könnyen tanulható és rendkívül hatékony. Engedd meg, hogy bemutassuk a Superprep technológiát, hajolj egy kicsit közelebb és megsúgjuk az összes titkot, amit tudnod kell, hogy stresszmentesen, profit orientáltan és környezettudatosan dolgozhass tovább.
 
 

Az Epo-trendnél található meg a legszélesebb padlócsiszoló portfólió Magyarországon

Padlócsiszoló gépparkjaink úgy lettek kifejlesztve, hogy minden feladathoz jól alkalmazkodjanak, valamint, hogy minden igényt a legmagasabb szinten kielégítsenek.

Általánosságban elmondható, hogy a padlócsiszolás feledatát a lehető legrövidebb idő alatt és a legtermékenyebb módon szeretnénk elvégezni. Így fontos, hogy az adott feladathoz a megfelelő gépcsaládokból válasszunk hű társakat magunk mellé.

1.Miért a Superprep a legideálisabb alkalmazási forma, ha a felület előkészítéséről vagy kiegyenlítéséről van szó?

A csiszolási technológiának köszönhetően könnyedén eltávolíthatóvá válnak a régi padlóburkolatok, egyszerűen kiegyenlíthetővé az alatta lévő betonfelületek és ennek eredményéül létre hozható egy tökéletesen kialakított fogadófelület a padló további kezeléséhez…

… mindez egyetlen technológia használatával elérhető! – Amit Husqvarna Superprepnek hívunk.

A padlók csiszolása nem újdonság; az emberek már évezredek óta művelik. Ennek ellenére kevesen tudják, hogy az elmúlt 20-30 év sorsfordító változást hozott a csiszológépek és a gyémánt szerszámok trendjében, amelynek köszönhetően a csiszolási technológia alkalmazásával most még több idő és pénz takarítható meg, ha felület simításáról, kiegyenlítéséről, előkészítéséről vagy a padló helyreállításáról van szó.

 

Husqvarna Superprep

Ez a technológia csiszolással távolítja el az olyan padlóburkolatokat, mint például az epoxi, festék, szőnyeg, szőnyegragasztó, önterülő anyagok és egy tökéletesen sima felületet hoz létre, amely így rögtön alkalmassá válik a tovább burkolásra.

Ahol csak lehetséges, jobb, ha szinte sértetlenül megtartjuk a fogadófelületet és nem roncsoljuk tovább azt, hiszen a roncsolt fogadófelület a későbbiekben még fejfájást okozhat. A Superprep technológiának köszönhetően más hagyományos eljárásokkal szemben, a fogadófelület roncsolása, illetve az időigényes és költséges önterülő anyagok használata teljes mértékben elkerülhető. Válaszd a Superprep megoldásait és kezd a munkát már egy tökéletesen ép és kiegyenlített fogadófelülettel!

felulet elokeszites

Husqvarna Superprep - az ökológikus választás

Ez a fajta csiszolási technológia tehát megkönnyíti egy régi burkolat, mint például a festék érdesítését is, hogy annak tapadási értékét növelve javuljon a következő festékréteg felhordásának hatékonysága. A padló tervezett végeredményétől függetlenül óriási előnyök származnak abból, ha a csiszolást a folyamat részeként alkalmazod.

Az iparban a HTC kiforrott és több évtizede sikeresen használt technológiáját adaptáló Husqvarna a világon piacvezető a felület előkészítés és kiegyenlítés területén is, amelynek köszönhetően a felület gyors, hatékony és gazdaságos kialakítási módszerei felé hajtja a piacot, folyamatos fejlődést indukálva ezzel. Büszkék vagyunk arra, hogy vezető szerepet töltünk be egy több, mint ezeréves iparágban. Töltsd le a Husqvarna TELJES csiszoló-géppark térképét ITT!

2. Husqvarna Superprep ™ – Milyen előnyökkel jár?

Időt takarít meg – A padló hamarabb áll készen a további kezelésekre

Ez azt jelenti, hogy eltávolíthatóvá válik egy vagy több réteg régi padlóburkolat, és a padló sima és tiszta marad az eljárás után. Az csiszolás után szinte azonnal új padlóburkolatot lehet lefektetni, vagy egyszerűen folytathatod a beton csiszolását és polírozását, hogy végeredményül egy Husqvarna Superfloort kaphass. A hagyományosabb módszerek, mint például a szemcseszórás vagy marás, függőlegesen működnek a padlón, és így a burkolatok eltávolításában nagyon hatékonyak. Ám hátrányuk, hogy a burkolat eltávolításakor az alatta lévő padló megsérül, így önterülő anyagokra vagy nagyon sok extra padlóra van szükség, hogy azt kiegyenlítsük és kijavítsuk. Az önterülő anyagok használata időigényes, és sokszor szükség van utólagos csiszolásra annak tökéletesítése érdekében.

• Gyorsabb és simább végeredmény

• A szélek és sarkok csiszolása megoldott

• Csökkenti az önterülő anyagok szükségességét

• Rövidebb száradási idő

idotakarekos felulet elokeszites
Pénzt spórol – Kevesebb az anyagfelhasználás

A csiszolás kíméletes a padlóhoz, ellentétben más módszerekkel, ahol a fogadó felületet és a régi padlóburkolatot is lekaparják. A marás vagy szemcseszórás után a padló mindig egyenetlen, és sok extra burkolatot igényel a padlón lévő hibák kijavítása. A csiszolással viszont a padló anyagköltségeinek akár 40% -át is megtakaríthatod, például nincs szükség önterülő anyagokra és extra padlóburkolatra, amelyek szállítása és installálása így elkerülhető. (10 mm eléréséhez m²-enként kb. 17 kg száraz önterülő keverékre van szükség)

• 40% -kal kevesebb anyagfogyasztás

• Alacsonyabb szállítási költségek

• Kevesebb munkaóra

Kíméli a környezetet  – Energiát spórol

A környezet és a pénztárcád számára is előnyös, ha kevesebb anyagot használsz, hiszen így a szállítással, gyártással és feldolgozással kapcsolatos környezeti terhelés is csökken. A Superprep megoldással tehát óriási az energia megtakarítás, gondolj csak bele, hogy 1 kg önterülő epoxi előállításához 50 kWh / m² szükséges. Az epoxi hőre keményedő műanyag, amely aztán hulladéklerakóba kerül, vagy elégetik. Mindkét esetben hatalmas a környezet szennyezés mértéke.

• Kevesebb anyagfogyasztás, kisebb környezeti hatás

• Kevesebb szállítás, kevesebb szén-dioxid-kibocsátás

• 50 kWh 1 m² epoxi lefektetéséhez

• Nyereség a számodra, előny a környezet számára, így mindenki nyer

Javítja a munkakörnyezetet – Intelligensebb munkamódszer

Ha a csiszolási eljárást alkalmazod, akkor a kivitelezéssel párhuzamosan más tevékenységek is problémamentesen folytatódhatnak a területen. Ez óriási előnnyel jár egy vállalkozás tulajdonosának vagy egy ipar számára, hiszen így nem kell leállnia, hanem tovább folytathatja tevékenységét, amíg a munka zajlik. Az csiszolás zajszintje csak 90 dB a gép mellett, ami azt jelenti, hogy lényegesen alacsonyabb, mint a marás vagy a szemcseszórás folyamata. Megfelelő porszívóval és por-előválasztóval a munka gyakorlatilag pormentes. A csiszológépek úgy lettek kialakítva, hogy a kezelő könnyedén, mindenféle erőfeszítés és behatás nélkül tud egyenesen és egyenletesen előre irányuló mozgásban haladni. Mivel a gépek vízszintesen, nem pedig függőlegesen működnek, a legtöbb ilyenkor kialakuló rezgési szint is rendkívül alacsonyan tartható. A rezgések szintje ezért jóval a megadott maximum alatt van. Az átlag 0,6 m / s² például egy Husqvarna HTC 6-os gép esetében.

• A Husqvarna Superprep alkalmazásával párhuzamban folytatódhatnak az egyéb tevékenységek is

• Gyakorlatilag pormentes

• Alacsonyabb rezgés szint, csak 0,6 m / s²

• A Husqvarna csiszológépeinek használata legfeljebb 90 dB zajszintet éri el

szakmai blog

3. Miért a Csiszolás a legjobb módszer?

– Az egyszerűsége miatt

A Husqvarna Superprep alkalmazása egy rendkívül egyszerű módszer. Használhatod ugyanazt a gépet, függetlenül attól, hogy mit csiszolsz. Hiszen a főszerep mindig a gép alatt található szerszámoké.

A HUSQVARNA Superprep ™ szerszámsorozat minden képességgel rendelkezik, amely egy tökéletesen előkészített felület létrehozásához kell, ha az időtakarékosság kulcsfontosságú tényező. A sorozat sikeresen egyesíti a teljesen új EZ PREP sorozatot az eddig már jó ismert T-rex sorozattal és a Ravager eszközökkel, így egy komplett, fejlett rendszert hozva létre a felület előkészítéshez. Ezt a rendszert röviden csak HTC Superprep-nek vagy zöld szerszám sorozatnak emlegetjük. Töltsd le itt a teljes Husqvarna-HTC szerszám rendszer térképét!

• Husqvarna Superprep ™ szerszámok egyszerű rendszere

• Az összes felület előkészítési munkára

• Minden Husqvarna csiszológéppel működik

• Rövidebb száradási idő

Közel 50 éven át a maró és szemcseszóró gépek ugyanúgy néztek ki és működtek. Azoknak, akik még mindig úgy gondolják, hogy ezek a módszerek a padló megmunkálásának legokosabb módjai, itt az ideje ezt az egészet újragondolni.

A Husqvarna gépeinek és eszközeinek fejlesztése azt jelenti, hogy egyáltalán nincs ok a régimódi módszerek és berendezések további használatára.

A Husqvarna berendezéseinek használói világszerte lépést tartanak a fejlesztésekkel, így minden alkalommal időt és pénzt takarítanak meg, amikor elkezdik használni ezeket a modern berendezéseket .

biztonsagos superfloor

csiszolás előnyei

+ Minden felületen működik

+ Sok felhasználási területen alkalmazható

+ A sima, tökéletesen előkészített felület mindig elérhető

+ A szélek is könnyen elérhetőek

+ Alacsony a zajszint és a kevés por

marás és szemcseszórás

Lehetetlen sík felületet kapni. Csiszolás vagy önterülő anyag használata szükséges utána

A használatukkal repedések keletkezhetnek a fogadófelületen, amelyek gyakran a lefektetett burkolaton keresztül is látszódnak

Extra kiegyenlítő anyagra van szükség

A felületet 70-90 mm távolságra kezeli csak a faltól

Sok a por, a rezgés és a zaj

Kevés felhasználási területen alkalmazható

4. Husqvarna csiszológépek és szerszámok – Fejlődés a szakmai tapasztalat útján

A siker mögött álló technológia – Innovatív megoldások

A HTC megoldások több mint 20 éve piacvezető pozíciót töltenek be a padlócsiszolásban. Most, hogy ezek a megoldások beleolvadtak a Husqvarna rendszerébe még több fejlesztésre és megoldásra számíthatunk. A Husqvarna gépek teljes portfólióját nagy teljesítményre fejlesztették ki, miközben megmaradtak felhasználóbarátnak, így rendkívüli rugalmasságot nyújtanak és gyorsan alkalmazkodnak bármilyen feladathoz, így a gépek számos munkaterületen használhatók.

Nincsen túl kicsi vagy túl nagy munka.

A Husqvarna termékkínálatában olyan gépek találhatók, amelyek az szélcsiszolástól a kis területek megmunkálásán keresztül, a nagy, több ezer négyzetméter nagyságú területek csiszolásáig mindent lefednek.

A legoptimálisabb megoldás minden padlómunkához!

A világ legszélesebb körű gyémánt szerszám kínálat most már a Husqvarna rendszerében található meg, amely biztosítja azt, hogy minden meglévő és leendő munkádra biztos, hogy van egy tuti megoldásunk.

 
 
felulet elokeszito gepek husqvarna
Maradj Naprakész!

Kapcsolódó tartalmak

A felület előkészítés ÚJ KORSZAKÁBA lépünk!

husqvarna megoldások Burkoló vállalkozások FIGYELEM! – A felület előkészítés ÚJ KORSZAKÁBA lépünk! – avagy hogyan csökkents minimálisra a felület előkészítéssel és kiegyenlítéssel járó stresszt, miközben

Inspiráló padlómegoldások a fenntartható jövőért

husqvarna Superfloor inspiráló padlómegoldások a fenntartható jövőért Hozd felszínre a Betonpadlók hihetetlen Szupererejét! A betonpadló felülete alatt található a Husqvarna Superfloor ™, az eredeti csiszolt betonpadló, amely