EPO-Trend Kft.
 • EPO-Trend Kft. - Ügyfélszolgálat
  H-P 08:00-16:00

  Ügyfélszolgálat

 • Betoncsiszolás, Csiszológépek
  Csiszológépek

  Bérlés és szervíz

 • Paldó Kalkulátor kivitelezőknek
  Kalkulátor

  Kivitelezőknek

 • Padlóválasztó lakossági és professzionális használatra is
  Padlóválasztó

  Lakossági használatra is

 • Gyors padló kalkuláció mobilon
  Padló APP

  Gyors kalkuláció mobilon

Betoncsiszolás, betonmarás, vágás, porszívók, szemcseszórók, burkolatbontó gépek

Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel

BETONCSISZOLÁS

Az Epo-trend betoncsiszoló gépek széles választékával rendelkezik minden típusú munkához. A kisebbtől a legnagyobb csiszolási projektekhez is megtalálhatjátok nálunk amit kerestek.

BETONMARÁS

Contec marógépek a kicsiktől a nagyokig. AZ Epo-trend Kft. segít, hogy mindig a leg effektívebb felszereléssel dolgozhass.

VÁGÓGÉPEK

A Tyrolit márka legkiválóbb gépeivel a beton vágás gyerekjáték lesz bármilyen körülmények között.

PORSZÍVÓK

Ipari porszívók minőségi filterekkel, a munka tényleges megkönnyítéséhez kialakítva. Válogass márkáink széles választékából!

SZEMCSESZÓRÁS

A CONTEC szemcseszórásos gépei a legmagasabb minőséget képviselik, Németországban gyártva, és lehetővé teszik a szemcseszórás hatékony, gyors és biztonságos alkalmazását.

BURKOLATBONTÁS

Szőnyegpadló, járólap, parketta, PVC, műgyanta... A burkolatbontó gépeink között garantáltan megtalálod ami neked kell. Akár ipari, vagy otthoni alkalmazásra is!

CSISZOLÓ SZEGMENSEK

Csiszoló és polírozó szerszámainkkal minden kivitelezési feladatra teljeskörű megoldást nyújtunk. Az Epo-trend kínálatában található szerszámokkal nem csupán tökéletes lesz a kivitelezés, de gyorsabb és effektívebb eredményt kínálnak mint az eddig ismert praktikák.

VÁGÓTÁRCSÁK

Fedezd fel kiváló minőségű vágószerszámainkat különféle acélminőségek, színesfémek, kő, beton és egyéb anyagok vágásához. Használd ki az innovatív Tyrolit technológiát.

SEGÉDANYAGOK

Tömörítés, impregnálás, dilatáció kitöltés, ragasztó oldás... ez csak néhány probléma azok közül amelyekre segédanyagaink jelentik a megoldást. Hozz létre örökké tartó esztétikus betonfelületeket, használd anyagainkat az elkészült padló karbantartásához is!

KARBANTARTÁS

A takarítás új korszakában akár örökké élhet a padlód. Takarítási technológiáink valamelyikével garantált az esztétikus örökpadló.

Az Epo-trend:

Több éves szakmai tapasztalatunk által mára már olyan szintű tudásra tettünk szert a betoncsiszolás szakmai világában, amely által lehetőségünk van a szakma fejlesztésére helyezni a fő fókuszunkat. Ebből adódóan folyamatosan monitorozva a szakmát világszinten, mindig és minden körülmények között a legjobbat kínáljuk vásárlóinknak. Nem csupán gépek és szerszámok tekintetében, de szerviz és szakmai háttértámogatás szempontjából is a világon egyedülálló módon állunk partnereink szolgálatára.

Márkáink:

CONTEC® 1995 óta a világ egyik legjobb felület-előkészítő gépgyártója Svéd Scanmaskin kis csiszológépek Tuomei Machunery padlóépítő gépek Clever Floor Betonpadló Betoncsiszolás BSTools szerszámokkal Multitool szerszámok Tyrolit Group: Betoncsiszolás, betonvágás, vágó szerszámok


Tedd hatékonyabbá munkádat egy regisztrációval!

Használd kedvezményesen kalkulátorunkat vagy a padlóválasztó APP-ot!